Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

April: 9 break izdanja koja morate poslušati

Jynx, Kasberg, Special Request i drugi

  • Mixmag Adria
  • 19 April 2017

Traka mjeseca

Jynx 'Ember' (Hear This)

Istaknuti kao novo ime na sceni od Annie Mac, underground duo Jynx ozbiljno su se uhvatili posla. Njihov napredni cut 'Ember' odmah smo primijetili, zbog fenomenalne mješavine svijetlih, šarenih melodija i prekrasnih slojevitih vokala - kao da se Maribou State sastao sa SBTRKT i na pola ste puta. Sa samo nekoliko izdanja do sada, ne možemo dočekati što je sljedeće.

9/10

The Brothers Grimm 'Exodus' (The Lion Awakes) (Special Request remix) (Sneaker Social Club)

Prošlo je 25 godina otkad je izašao klasik The Brothers Grimm, 'Exodus (The Lion Awakes)’. Kako bi ovo proslavili, okupila su se neka od najboljih UK lica, kako bi isporučili remikseve. Special Request u svom editu odmah prelazi na stvar, predstavljajući breakbeat i retro bas liniju koja udara jako na pravim mjestima.

8/10

Kasperg 'Until U’re Gone' (Murder He Wrote remix) (Top Billin)

Murder He Wrote remiksira Kasperovu ‘Until U’re Gone’, i kombinira klasični breakbeat, hardcore i old-skool zvukove na ovoj funky inspiriranoj preradi. Perkusivni ritmovi se grade na ravey piano akordima. Još jedan žanrovski zamagljeni stomper od artista koji je na vrhuncu igre trenutno.

9/10

De Nada 'Forever' (Punks)

De Nada nam je prvi put zapeo za uši 2016. s fenomenalnim free download izdanjem 'Provida'. Njegovo novo izdanje 'Forever' nastavlja u sličnom tonu i sadrži više prljavih i tech bas linija oko kojih gradi svoj zvuk. Predviđamo velike stvari za ovaj novi, uzbudljivi talent.

8/10

Evan Gamble Lewis 'Like Totally' (Bombtraxx)

Breakspoll Award pobjednik s bazom na Floridi, Evan Gamble Lewis ima iza sebe kredibilitet, no njegovom posljednjem materijalu nedostaje mašte. Kao i obično, njegove producentske vještine su evidentne u materijalu, no te šljunkovite bas linije iz 00-ih i synthovi jednostavno ne prolaze na modernom plesnom podiju.

5/10

Urbani featuring L8 'So Much More' (Slime)

So Much More postavlja perfektan ton na fantastičnom, novom 'Control' EP-u, Andrea Urbanija. Ako ste fan dubljeg kraja breaka i garagea, ovo je za vas, s L8, vokalistom iz New Orleansa koji nudi sparne vokale, smještene u tople, svjetlucave melodije.

8/10

DJ Pnutz 'April 6' (Bullabeats)

Uzeta s albuma DJ Pnutza iz 2016., ‘The Good Wife’s Guide To Beatmaking’, ‘April 6’ ima najviše funky beatove koje smo čuli neko vrijeme. Ovaj soulful cut će donijeti osmijeh na lica break i hip hop fanova.

7/10

EAPD 'Hyperspace Cadillac' (Dr Banana)

UK odjevni brend Dr Banana vraća se sa svojim drugim izdanjem u novoj, 12'' seriji. Ovog puta, pozvali su EAPD da isporuči ovu traku s jungle fokusom. ‘Hyperspace Cadillac’ je progresivna i privlačna produkcija, prepuna glatkih, jazzy elemenata i hrskavih beatova; već se veselimo trećem izdanju.

8/10

Sven Lochenhoer 'Big Poppin' (Perfect Driver)

Sven Lochenhoer pridružuje se posljednjoj kompilaciji Perfect Driver etikete, inspirirane Miamijem. Izdanje je bas fuzija u kojoj se break susreće s houseom. Ovaj krosžanrovski zvuk već ima velik utjecaj na labelima kao što su Dirtybird i This Ain't Bristol, a 'Big Poppin' je odlična nova produkcija.

9/10
Load the next article...
Loading...
Loading...