Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

August: 10 najboljih regionalnih izdanja

Izdanja koja morate poslušati

  • Mixmag Adria
  • 1 September 2017

Svakog mjeseca biramo ponajbolja izdanja regionalnih producenata.

Odlične glazbe kao i uvijek ima zaista puno, a nakon odličnog jula, u augustu smo pronašli hrpu kvalitetnog techna i housea kao i ostalih žanrova.. Nakon što smo u augustu objavili regionalna izdanja #1, #2, i #3, vrijeme je da vam predstavimo 10 najboljih iz tog mjeseca po našem izboru. Kao i uvijek, bilo je izuzetno teško odabrati samo 10 favorita.

Poslušajte ih ispod.

10 Mr. Lekka

Mr. Lekka - Automatic EP (Great Stuff Recordings)

Mr. Lekka se ponovno vraća na njemački Great Stuff Recordings s novim 'Automatic' EP-jem. Nije krio svoje veselje na društvenim mrežama oko povratka na legendarnu etiketu, a sam EP se sastoji od house traka na koje nećete prestati plesati.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

9 Tom Bug & Grooveline

Tom Bug & Grooveline - In The Ghetto EP (Simma Red)

Tom Bug & Grooveline izdaju svoj drugi EP, ovog puta za engleski Simma Red, pod-etiketu etikete Simma Black. Na EP-u se nalaze dvije trake, od kojih smo za 'In The Ghetto' imali premijeru. Traka je idealna za špicu house seta s brejkom i dizalicom koja će vas natjerati da nestrpljivo iščekujete drop, koji vas neće razočarati jednom kad dođe. 'In Chicago' je jednako plesna, a njezin duboki bas probija kroz sound sisteme i tjera vas da se razbacate na njegov funk.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

8 TKNO

TKNO - First Step EP (Tauten)

TKNO na vlastitoj Tauten etiketi. 'First Step' je tvrđa od dvije trake na EP-u i kao da je namijenjena za spuštanje nakon neke tvrde techno trake. 'The Frog' je nešto "nježnija", ali prepuna nepopustljivog groovea koji nekako ugodno vozi, a prate ga mistični synthevi. Vrhunski EP na 8. mjestu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Miloš Pešović

Niko Frelj - 'All The Time' (Milos Pesovic Remix) (Shake Recordings)

Novi EP Niko Frelja 'All The Time' sadrži i remiks iskusnog majstora Miloša Pešovića. Ovdje ga slušamo u funky, ali ipak minimalnom tech houseu koji će vas definitivno razmrdati bilo da ste na podiju ili ako sjedite za računalom. Ovo je groove kakvog se ni Jamie Jones ne bi posramio.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

6 Alex Ranerro & Coeus

Alex Ranerro & Coeus - Enigma EP (Nite Grooves)

Što drugo očekivati nego kvalitetan deep house na legendarnoj etiketi Nite Grooves kad se udruže dva vrhunska house producenta. Alex Ranerro iz Slovenije i Coeus iz Srbije napravili su odličan EP koji će odgovarati uhu svakog ljubitelja otmjenog deep housea. Groovy, deep, melodično i vrhunski odrađeno.

Kao bonus, njihova traka 'Enigma' trenutno se nalazi na trećem mjestu najprodavanijih deep house traka na Traxsourceu.

Izdanje možete kupiti ovdje.

5 D.R.N.D.Y

D.R.N.D.Y - 'Nocturnal' (Gate Null Recordings)

Traka 'Nocturnal' za koju smo imali i premijeru je techno koji ne uzima zarobljenike. Još jedna big room poslastica od nišanina.

Izdanje možete kupiti ovdje.

4 Vlada Asanin

Vlada Asanin - Piper EP (BeatFreak Recordings)

Vlada Asanin je u svojoj dugogodišnjoj karijeri izdao na najrelevantnijim etiketama, a njegovi setovi mogli su se čuti diljem Europe. Osnovao je dvije etikete, Crystal Sound Records i Zero Urban Records, a trenutno živi u Madridu. Njegove nastupe mogli ste uloviti i na Ibizi, a njegova brojna izdanja tijekom godina pronašla su se u setovima raznih velikana.

Uz dosta remikseva na ovo izdanju, nama je ipak najdraži original. Poslušajte što se dogodi kad na sirovi tech house beat nadodate orgulje.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

3 Space Motion

Space Motion - 'Asia' (I Am Different)

Space Motion se vraća na I Am Different etiketu s odličnom "driving" progressive trakom inspiriranom Azijom. Plesni progressive house s istočnjačkom vibrom dolazi na zasluženo treće mjesto. Ovo zamišljamo kao idealnu traku na ljetnu noć pod otvorenim nebom uz stroboskop i jak povjetarac. Do svemira!

Traku 'Asia' možete kupiti ovdje.

2 AudioStorm, Manton

Audiostorm, Manton - Vertical Sunset' (A Must Have)

Za ovaj progresivni dragulj nedavno smo imali premijeru, a sada ju možete poslušati na drugom mjestu naše liste najboljih iz augusta. AudioStorm je izbacio novi EP s dvije trake, a na jednoj, onoj za koju smo imali spomenutu premijeru mu se pridružio i beogradski Manton. Suradnja koja se morala dogoditi!

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

1 Mike Vale

Mike Vale, Dqwon - 'Different Level' (Incorrect)

Na prvo mjesto stiže Mike Vale i njegova traka 'Different Level' sa EP-ja na Incorrect Music kojeg je producirao zajedno s Dqwonom. 'Different Level' je traka koja nas je definitivno oduševila. Mike u posljednje vrijeme niže nastupe diljem europe, a njegova izdanje nerijetko sviraju neka od najvećih imena na house i tech house sceni, uključujući i Roger Sancheza s kojim i surađuje. 'Different Level' jer definitivno traka drugačijeg nivoa.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...