Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

August: Nova regionalna izdanja #1

Aney F., Tom Bug & Grooveline, RanchaTek, Wise D & Kobe, Zlatnichi...

  • Mixmag Adria
  • 10 August 2017

Alen Milivojević

Alen Milivojevic - 'Headbang' (mTechno)

Kad se na jednom izdanju udruže ovako jake techno snage iz regije i to iz Mostara, Tuzle i Požarevca na Sarajevskoj etiketi, znate da je pred vama odlično techno izdanje. Alen Milivojevic ostaje vjeran svojem stilu, repetitivno, plesno, tvrdo. Black Acid vodi traku u dubine, a TKNO kao da uzima ono najbolje od obojice i gradi svoju verziju.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Aney F.

Aney F. - 'Get Down' (Innocent Music)

Slovenski minimal hose majstor Aney F. izbacio je novu traku za svoj vlastiti Innocent Music. Vokal "get down" vas cijelo vrijeme tjera da učinite baš to, neprestano vas zove u dubine i da se prespustite repetitivnom grooveu.

Izdanje možete kupiti ovdje.

Black Acid

Black Acid - 'Elevator' (Natura Viva Black)

Black Acid je tuzlanski producent koji svoju prvu glazbu izdaje za vlastiti Fobia Records a 2016 mu izlazi prvo veliko izdanje za Phobiq Sashe Carassija, a zatim i za Suaru.

Njegov najnoviji EP izašao je za Natura Viva Black i sastoji se od dvije trake. 'Elevator' vas uzdiže iz dubina i vraća u njih, kao što i sam naslov pjesme kaže, a 'Stranger' ipak nešto stabilniji i neprestano vas vodi u jednom smjeru. Odmjereni techno.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Chipi, Ilona Maras

Various Artists - Stamp Collection I (Filth on Acid)
Chipi - 'Oblivion'
Darko De Jan, Ilona Mars - 'Lost In Amazonia'

Na ovoj velikoj kompilaciji pojavila su se i dvije trake regionalnih izvođača i producenata - Chipija u tvrđoj techno tracki koja vas nepopustljivo vodi u zaborav, a Ilona Maras se ponovno udružila s Darko De Janom iz Dubaia u ovoj dubokoj techno traci koja zvuči kao nešto što bi Solomun vrtio u svojim setovima.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Mike Vale

Mike Vale. Dqwon - Rhythm Ride / Different Level (Incorrect)

Mike Vale je izbacio odličan EP s Dqwonom na Incorrectu s dvije trake i dva remiksa koji uključuju i remiks legendi Chus & Ceballosa. Osim što je cijeli EP odličan, naš favorit je ipak 'Different Level' za koju smo imali premijeru. Traka je odličan primjer kvalitetnog klupskog housea koji odskače iz mase svojim jedinstvenim stilom.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Mr. Lekka

Mr. Lekka - Automatic EP (Great Stuff Recordings)

Mr. Lekka se ponovno vraća na njemački Great Stuff Recordings s novim 'Automatic' EP-jem. Nije krio svoje veselje na društvenim mrežama oko povratka na legendarnu etiketu, a sam EP se sastoji od house traka na koje nećete prestati plesati.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Pacco & Rudy B

In Decay - 'Undo The World' (Pacco & Rudy B) (A Must Have)

A Must Have etiketa još jednom je zaposlila dvojac iz Rijeke Pacco & Rudy B-a da za njihovo novo izdanje naprave remiks. U ovom remiksu ostaju vjerni svojem progressive melodičnom stilu i aprovima. Duboko i melodično putovanje.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

RanchaTek

D. Mongelos - Phuture (RanchaTek Remix) (Funk'n Deep Records)

RanchaTeka ovdje vidimo u njegovom poznatom izdanju. Remiks za traku 'Phuture' je groovy techno s dizalicom koja će vas podići do trenutka kada kreće poznati sempl dance vokala iz 90-ih, a zatim i moćni drop koji vam neće dati da prestanete plesati.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Reblok

Interstellar- Totoyov's Two Years (Totoyov)
Reblok - 'Red Alert'

Na ovoj kompilaciji Rebloka možemo čuti u nešto dubljem izdanju. Groove je postojan, no nježne melodije nam ne daju da divljamo, već nas uvlače u konstatno gibanje uz ugodan zvuk. Idealna traka za plesan warmup ili suncem okupan dnevni party.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Tom Bug & Grooveline

Tom Bug & Grooveline - In The Ghetto EP (Simma Red)

Tom Bug & Grooveline izdaju svoj drugi EP, ovog puta za engleski Simma Red, pod-etiketu etikete Simma Black. Na EP-u se nalaze dvije trake, od kojih smo za 'In The Ghetto' imali premijeru. Traka je idealna za špicu house seta s brejkom i dizalicom koja će vas natjerati da nestrpljivo iščekujete drop, koji vas neće razočarati jednom kad dođe. 'In Chicago' je jednako plesna, a njezin duboki bas probija kroz sound sisteme i tjera vas da se razbacate na njegov funk.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Wise D & Kobe

Toolroom Ibiza 2017 vol. 2
Wise D & Kobe - 'Algebra'

Wise D & Kobe se vraćaju na Toolroom sa odlično tech house trakom 'Algebra'. Točno kakve ih volimo, dečki nas tjeraju da se pognute glave i dignutih ruka gibamo uz ovaj odlučni beat koji nas nakon brejka dovodi do skakanja na podiju.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Zlatnichi

Mirco Caruso - 'Jungle' (Zlatnichi Remix)

Zlatnichi se na ovom remiksu okušao u dubljim tech house tonovima, i uopće nam nije žao. Njegova produkcija je istovremeno mutna i čista, duboka i groovy. Vrhunski remiks!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...