Search Show Menu
Home Latest News Menu
Blog

Cruise festivali: Koji je za vas?

Vrijeme je za tulum na moru

  • Mixmag Adria
  • 13 April 2017

Sada kad je proljeće u zraku, to znači samo jedno: ljeto je iza ugla i vrijeme je za planiranje ljeta i partijanja.

Mogućnosti su beskrajne, no 2017 je godina kada tisuće rejvera mijenja kopno za ocean, jer se pojavila gomila krstarećih festivala, nudeći novi tip nautičke zabave.

Holy Ship je bio prvi projekt tog tipa koji je zamijenio šatore za valove, a ovo jedinstveno festivalsko iskustvo je osvojilo SAD do te mjere da sada rade dva putovanja početkom svake godine, a do sada su bili domaćini devet izdanja. Čini se kako je ostatak svijeta uhvatio korak i sada ima hrpa sličnih događaja ove godine koje možete odabrati, svaki sa različitim stilom glazbe i zabave.

Vrijeme je da Mixmag uleti i pomogne vam u izboru. Spremite pojase za spašavanje, ovo će biti opasna vožnja.

Ime: Anchored

Datum: Lipanj / jun 11 - 18

Line-up: MK, Eats Everything, Steve Lawler, Tinie Tempah, Richy Ahmed, wAFF, Patrick Topping (na slici)

Gdje? Rome - Santorini - Mykonos - Monte Carlo - Cannes

Zamislite si ovu scenu: sa svojim prijateljima si upravo sletio u Rim i spremni ste za jebeno partijanje. "Frende, hoćemo li se "usidriti" ovaj tjedan?", jedan od vas kaže, a ostatak kliče "Opaaaaaaaaa". Anchored je jedan od prvih cruise festivala ove godine i ako ste za porciju "zločestog" tech housea (naravno da jeste), ovo je broda za vas. Koja glazba bi bolje odgovarala kao soundtrack za vaš romantični put u Cannes nego Patrick Toppingovi bangeri uz klasike MK-a? Tu su i Ants, kaluki i Abode partyji te kino, ludi golf, restoran s Michelin zvjezdicama i kasino koji radi 24 sata. Ne mogu dočekat da se usidrim, frende!

Ime: Shipsomnia: The Tale Of The Kraken

Datum: Lipanj / jun 14 - 18

Line-up: Christian Smith, Deborah De Luca (pictured above), Friction, Mark Knight, Netsky, Shiba San, Pendulum (DJ Set)

Gdje? Barcelona - Ibiza - Sète

Ovdje ima svega. Muzički je manje tech house, a više sve po malo. Ima techna, housea, d'n'b-a i svega između. Za ovaj cruise čini se kako je bitnije iskustvo od muzike. Pogledajte samo ime festivala. Tale Of The Kraken zvuči kao avantura, akcija i dovoljno istraživanja mora da bi ste se osjećali kao statist na snimanju Pirata s Kariba. Staje se na Ibizi i drugim mjestima, kako bi protegnuli noge, no glavni party, 'The Shipsomnia Ball' održat će se na brodu, a imati ćete priliku fensi se obući i naravno, plesati. Ako se želite osječati kao Jack Sparrow, pijani i začarani, ovo je za vas. Također, ako se volite oblačiti kao jastog, odmah nabavite karte.

Ime: The Ark

Datum: 31. Kolovoz / august 31 - 3. rujan / septembar

Line-up: 2ManyDjs, Boys Noize, Patrick Topping, Axel Boman, Peggy Gou (pictured above), Sven Väth, B.Traits, Chris Liebing

Gdje? Barcelona - Marseille - Ibiza - Barcelona

Četiri dana, sedam zona, 90 i više artista i preko 4000 partijanera. The Ark nije šala. S prilično impresivnim line upom koji se proteže kroz sve žanrove s nekim od najvećih imena na sceni, ovo je za vas ako volite moćnu glazbu. Sven Väth i Boys Noize neka su od većih imena, a tu su i Gerd Janson, Cinnaman i KiNK. Ovo je jedini brod koji staje u Francuskoj, a još imate priliku uhvatiti sunce na Ibizi i u Barceloni. Biti će i yoga seansi te stand up komedija, a ako vas ne zanima glazbam uvijek se možete prijaviti na košarkaški turnir ili ići penjati. Da, zaista.

Ime: MDRNTY Cruise

Datum: Rujan / septembar 16 - 20

Line-up: Guy Gerber, Ben Klock, DJ Tennis, Adriatique, Martin Buttrich, Paul Ritch, Sven Väth, Sonja Moonear (pictured above), Matthew Jonson

Gdje? Genova - Barcelona - Mallorca - Ibiza - Genova

Kužerski odabir festivala. Nema Toppingova i Ahmedova, već Buttrichi i Klockovi. Etiketa i klupski brend MDRNTY ulaze u cruise festivale i izgleda da se ne zajebavaju. Line up je vrhunski i još se nadopunjuje s ekipom poput Ben Klocka, DJ Tennisa i Adriatiquea. Ovo niej za ludi golf i zajebanciju za djecu, više je fokusirano na relaksaciju i vrhunski tech. Nagrađivani MSC Aurea Spa na brodu nudi tradicionalnu Bali masažu i najnovije tretmane, što znači da se možete veseliti najboljim tretmanima mamurluka na sedam mora. "Hoće li netko u saunu nakon Svena?" A ne, vidimo se tamo.

Ime: Holy Ship

Datum: Siječanj / januar 2018

Line-up: tba

Gdje? tba

Da budemo iskreni, ne znamo puno o novom Holy Shipu, ali nema šanse da izostavimo titane s ove liste. Lik koji je manje-više sve ovo započeo, Gary Richard, neosporeni kralj cruise brodova doveo je neka od najvećih imena u industriji. Svi od Justicea, Boys Noizea, Gesaffelsteina, Brodinskia (na slici), Claude VonStrokea i Diploa često su se pojavljivali na ovim partyjima a to još nije ništa. Ako volite EDM ili ste neka electro cura ili house head, tu ima svega. S pristajanjima na nečuvenim otočkim rajevima, ovo je najbolja početna točka za bilo koju cruise ekstravagancu. Više detalja stiže, ali zapišite si u kalendar januar kao najvažniji datum za plovidbu u tech meku.

Load the next article...
Loading...
Loading...