Search Show Menu
Home Latest News Menu
Blog

DJ pod krinkom u sjećanjima o euforiji nakon gaže na Ibizi

Savjet: Nemojte nikoga pitati koliko je sati na afteru

  • Mixmag Adria
  • 25 June 2017

Bez obzira na labirinte koji vode u unutrašnjost Space Ibize (RIP), odlaziti od tamo je kao izlazak iz ureda. Gurneš velika vrata i zapljusne te divlja svjetlost i vrućina koja označuje da osim što je dan vani, ujedno je i nenormalno vruće. Znaš da trebaš ići u hotel. Želiš to.

No, to se neće dogoditi.

Previše puta si probao i nisi uspio. Nije samo zbog "high" osjećaja radi nastupa; tijelo je zamijenilo dan za noć. Let je tek za nekoliko sati. Bolje nastaviti nego zujati solo po hotelskoj sobi. Lokacija za nastavak se uvijek pronađe. Promotor nas je odveo do nekog turobnog mjesta za koje je očito da je jedna vrsta kupleraja. Ibiza je središte partijanja već dugo vremena, a ispod glamura nalazi se podmuklo podzemlje.

Krivudam između tužnih, umornih, slabih "cura". Pozdrav za dva prastara lokalca koji sjede na barskim stolcima i eto nas na terasi s plastičnim škampima u ribarskoj mreži, lažnim palmama i stotinjak veterana od noći prije s podočnjacima. Vibra je to koju skoro možete dotaknuti. Super je razgovarati s ljudima nakon izolacije koju imam za pultom. Ekipa može vrištati, no, nekad je bolje kada ti prava osoba zahvali nakon seta - više je stvarno. Nije da su vrištali tebi ionako, već muzici, partyju...Ako misliš da su tebi, to je put na kojem ćeš pronaći ludilo. Odlično je upoznati ljude od prošle noći. Na neki način i ti si jedan od njih, samo nisi imao nikakav kontakt. Dječak u balonu. Lude face i nasmijani luđaci ti prilaze. Čak i ako ti ne misliš da se noć vrti oko tebe, mnogima je to baš tako. Ako je netko imao lošu noć, i za to si kriv. lako je izgubiti perspektivu u takvim trenucima. Vjerovati u hype. Pobjeđujem u tome.

Next Page »
Loading...
Loading...