Search Show Menu
Home Latest News Menu
Foto Report

Fotogalerija: Tri dame oduševile u Maximusu za kraj Mixmag Only Party serije evenata

Kristina Lalić, Tea Vučkovič, Staša Baštrica

  • Mixmag Adria
  • 29 May 2017

Kada nešto završi, ako je bilo dobro, obično nam je žao što je kraj. No, u ovom slučaju ipak nije tako, već potpuno suprotno. Rezultat tri eventa u suradnji s Maximusom su sati fenomenalne glazbe koju su nam u kotorskoj areni isporučili najbolji svjetski i regionalni izvođači, predstavljanje regionalnog bogatstva publici, ali i onog najvažnijeg - jedinstva koje nam elektronska glazba nesebično pruža i stvaranja novih prijateljstava.

Treće izdanje Mixmag Live Only Party serije evenata, u Maximusu je premijerno predstavilo tri regionalne dame koje su proteklog petka, 26. maja, kroz svoje selekcije i vještinu za mix pultom, pokazale svu silinu i žestinu najboljeg regionalnog techna.

Noć je otvorila Staša Baštrica, mlada crnogorska DJ-ica, kojoj je ovo bio prvi nastup u Maximusu te koja je napravila warm-up na visini zadatka i zaradila gromoglasan pljesak okupljene publike. Trenutak za pamćenje.

Stašu je za deckovima oko 12.30 zamijenila Tea Vučkovič, koja se ovom prilikom po prvi put predstavila crnogorskoj publici u Maximusu te ih oduševila svojom silovitom selekcijom gromovitog techna, u koji je vješto ubacivala začine u obliku melodija. Dobila je veliko odobravanje publike, što je rezultiralo bomba setom.

Zatvaranje ove energijom nabijene večeri pripalo je Kristini Lalić, koja je proteklog vikenda dva puta trijumfirala - na Beatportu, gdje se njezina i Steve Shadenova traka s novog 'Refugee' EP-a, popela na prvo mjesto hard techno charta te naravno, setom u Maximusu, kojim je perfektno zaokružila noć, ali i Mixmag Live Only Party seriju evenata.

Mixmag Live Only Party nam služi i kao dokaz kako naša regija ima vrhunske izvođače koje njihova publika voli i koji joj nesebično vraćaju magičnim setovima, ali i vlastitim produkcijama.

Ovo je i ujedno bio i naš oproštaj od zatvorenih prostora za te svojevrsno zatvaranje sezone. Ljeto je pred nama, a čekamo vas na raznim zanimljivim lokacijama ovog ljeta, uz nove, zanimljive open-air koncepte.

Stay tuned!


Foto: Luka Grgurević

Load the next article...
Loading...
Loading...