Search Show Menu
Home Latest News Menu
Dodaci

Fotovideoalbum: Ožujak/Mart u regiji

Proljeće je u regiji dočekano jako

  • Mixmag Adria
  • 4 April 2017

U regiji svakako ne manjka odličnih partyja, bilo da se radi o nastupima stranih ili regionalnih izvođača, koje možemo sve češće vidjeti na line-upima diljem regije, zbog čega se osobito ponosimo.

Zato smo odlučili početkom svakog mjeseca napraviti presjek prošlomjesečnih događanja. U ožujku/martu mnogi su promotori imali odlične partyje, pa ćemo u ovom pregledu napraviti 'đir' po Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Green Love - Novi Sad

Fotografije i videi govore sve - fenomenalna žurka u Novom Sadu s energičnim Pig & Dan, našim regionalnim teškašima Vladimirom Aćićem aka Avoidom i TKNO, kojima su se pridružili i Aleksandra Duende i Vladimir Palik.

Foto i video pogledajte ispod.

X Kultura, Mark Knight - Sarajevo

Mark Knight u Domu Mladih u Sarajevu, isporučio je odličan set, a uz njega su nastupili Alexander de Funk, Six & Belly, Kopipest, Dynnotik, Eduy, Marina Mimoza i Villian H & Ryo.

X-kultura uskoro će ugostiti Stefana Noferinija, ali i novosadskog producenta i DJ-a, Avoida.

TRAUM - Osijek (Etapp Kyle, Insolate, Volster)

Insolate i Volster već su u drugoj sezoni svojih uspješnih TRAUM evenata u Osijeku. Nakon Miltona Bradleya, Francois X-a, Antigone i drugih, ovog puta je nastupio Ukrajinac s berlinskom adresom i izdanjima na Klockworksu, Etapp Kyle, s kojim smo i porazgovarali o puno zanimljivih tema pred sam nastup.

Dio atmosfere pogledajte ispod, a Insolate i Volstera ulovite u Novom Sadu, 7.4. na Out Of Place label night u klubu Tunnel.

Future Scope - DJ Rush, Zagreb

Future Scope imaju za sobom podugačku seriju uspješnih, velikih evenata u posljednjih godinu dana, pa smo tako vidjeli Sam Paganinija, Sashu Carassija, Annu, Terry Francisa, Dave Clarkea i mnoge druge, uz niz nastupa i regionalnih DJ-eva.

DJ Rush zapalio je Boogaloo, što možete vidjeti niže na fotografijama.

Mixmag Live - Maximus, Crna Gora

U Maximusu volimo partyjati, ali i napraviti showcase najboljih iz regije, pa su nam kraj mjeseca opako začinili DJ Jock, AudioStorm i Ilija Djokovic, koji su zakuhali atmosferu u kotorskoj areni.

Mixmag Live Only Party!

Ostatak fotogalerije pogledajte ovdje.

We Love Sound - Zagreb

We Love Sound serija evenata već je u zagrebački klub Best dovela Ricarda Villalobosa, Sonju Moonear i mnoge druge, a ovog puta Zagreb su u 'Sonus' režiji po prvi put posjetili berlinski dvojac Pan Pot, koji su se zajedno s Marinom Karamarko i Andreom Ljekajem pobrinuli za fantastičan party.

Ostatak galerije pogledajte ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...