Search Show Menu
Home Latest News Menu
Mixmag Live

Ilija Djokovic, DJ Jock i AudioStorm isporučili energičnu i nezaboravnu noć u Maximusu

Fotogalerija

  • Mixmag Adria
  • 3 April 2017

Maximus je klub u koji volimo otići, bez obzira radilo se o partyju u našoj režiji ili ne, no organizacija eventa u klubu u kojem je svaki segment potreban za vrhunski party na top nivou, pravo je osvježenje.

Od početka smo znali da će to biti fenomenalan party, no entuzijazam, energija i glazba AudioStorma, DJ Jocka i Ilije Djokovica nadmašili su sva naša očekivanja. Osim što su njihove selekcije tjerale na neprekidni ples, ovaj party poslužio je i kao showcase njihovih novih materijala te savršeno predstavljanje njihovog trenutnog zvuka.

Trojica producenata tako su u svojim setovima isporučili publici po prvi put i neke od vlastitih neizdanih, ali i novih produkcija koje su upravo izašle, poput 'Cloudmaker' od AudioStorma, izdanje koje je izašlo danas, 3. travnja i za koje možemo reći da sjajno radi i u klubu, dok su DJ Jock i Ilija Djokovic pokazali kako su njihova skorašnja izdanja bombe, za koje smo uvjereni da će ovog ljeta tresti i mnoge festivalske podije.

Publika je energičnim plesom dala do znanja da je glazba te večeri upravo ono što su došli čuti, a DJ Jock, Ilija Djokovic i AudioStorm su pokazali da su visokoprofilirani izvođači za koje se svjetski podiji tek trebaju pripremiti.

Mixmag i Maximus spremaju još zajedničkih iznenađenja, o kojima ćete čitati uskoro.

Fotogaleriju pogledajte iznad.


Foto: K.Vulovic, L.B.

Load the next article...
Loading...
Loading...