Search Show Menu
Home Latest News Menu
In Session

In Session: Mr. Mitch

Sjajni soulful klupski zvukovi

  • Mixmag Adria
  • 21 April 2017

Mr Mitch, aka Miles Mitchell, je iskonska figura koja oblikuje grime igru.

Suprotno od uobičajenih restrikcija garagea i dubstepa, hibridne kvalitete grimea znače da se novi zvukovi mogu razvijati zajedno sa samim žanrom. Danas, njegova blaža strana teče klupskim konsturkcijama i širi mogućnosti cuta od 140 BPM-a, gurajući ga u nešto jednako delikatno. Ovaj pristup podupire njegov izuzetan zvuk, uz samopouzdanje koje dolazi s činjenicom da je jedan od najboljih na sceni.

Kako grime nastavlja rasti na chartovima i iz undergrounda, novi val producenata i selektora slijedi Mitchellove stilizirane vizije refleksije gradskog krajolika na kojima je gradio svoje temelje. Istražujući nove avenije izvan granica žanra, koji mutira i širi se u cijeli jedan novi teritorij produkcije.

Uzmimo Boxed, proslavljenu londonsku klupsku noć i radio emisiju kojoj je Mitchell suvoditelj, zajedno s Logos, Oil Gang i Slackk, koji su kreirali prostor za partijanje za eksperimentalnu bass glazbu - bez potrebe MC-a. Ili pogledajmo njegov vlastiti label, Gobstopper Records. Lansiran 2010. godine, na čelu je glabenog pokreta, a na njemu izdaju Dark0, Tarquin i Loom

Next Page »
Loading...
Loading...