Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Jul: Najbolje od najboljih

Nina Kraviz, Marquis Hawkes, Mr G i drugi

  • Mixmag Adria
  • 6 July 2017

1 Nina Kraviz

'You Are Wrong' (трип)

Nema sumnje - kad Nina zabrije na nešto, a to je često, uvijek dostavi dobru glazbu. Ovaj meditativni novi edit originalno uključen na 'Fabric 91' zvuči kao Room One u fabricu u 6 ujutro: spremite se na akored koji stižu na petoj minuti.

2 Hugo Massien

'No Return' (E-Beamz)

Svježe nakon priznatog XL debija i zasluženog drugog mjesta u Najboljim trakama, 'No Return' semplira Ashantijev klasik iz 2001, 'Foolish' i dodaje svjetlucav techno groove toliko velik da bi ga Printworks mogao patentirati.

3 Marquis Hawkes

'The Basement Is Burning' (Aus)

Redovni čitatelji Najboljiih traka će znati da smo predani fanovi Marquis Hawkesa, a ovaj piano instrumental - koji je nešto komercijalniji od posljednjih traka koje je izbacivao - bi mogao postati ovoljetni 'Needin U'. Vrh.

4 Archie Hamilton & Enzo Siragusa

'Ricochet' (Moscow)

Mixmagove premijere preferiraju kvalitetu preko kvantitete, a Moscow Records ima isti etos. Sada se MR šef i FUSE rezident Archie Hamilton udružio s FUSE kolegom Siragusom na 'Dubinnovation' EP-u s tri trake kojim dominara tech stvar 'Ricochet'.

5 Pastaboys & Osunlade

'Deep Musique' (Rebirth)

Talijanska etiketa Rebirth je opet u elementu, a ova hima od producenata Uovo, Dino Angioletti i Rame već je ušla u Essential New Tune, a da ne spominjemo podršku koju je primila od Dixona, Adriatiquea i Acid Paulia.

Next Page »
Loading...
Loading...