Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

Jul: 5 disco izdanja koja morate poslušati

Neka se disko kugla vrti

  • Mixmag Adria
  • 10 July 2017

Traka mjeseca

BB Boogie feat Leroy Burgess 'Tonight We Gonna' (R2 Records)

Uvijek zadovoljstvo vidjeti Leroy Burgessovo ime na novom izdanju, a kad je upareno s producentom poput BB Boogiea, znamo da neće razočarati. Boogie ide duboko, soulful i čvrsto s 'Tonight We Gonna', s Leroyevim vokalima kao glavnim sastojkom - i s pravom također, jer nije svakodnevica da živuća legenda njegove klase izbaci nešto svježe i funky kao ovo.

10/10

Joutro Mundo 'Olhos de Sá' (Midnight Riot)

Joutro Mundo je jedan od najboljih producenata trenutno. Ovdje to dokazuje s drugim dijelom svojeg 'Brazilian Boogie & Disco' serijalom s 8 dinamitnih traka. 'Olhos de Sá' je traka sporijeg tempa s kojom nas Mudno zadirkuje svojim potpisnim hipnotičkim acid prizvucima preko suncem okupane trubačke sekcije, funky gitara i tekućih klavijatura. Ovo je istaknuta stvar s albuma. Idealan izbor za disco, funk i house DJ-eve koji žele svoje setove začiniti s malo južno američke magije.

9/10

Space Ed Wizard & Disco Double Dee 'Keep On Loving You' (Editorial Records)

Montrealski DJ i producent Dave Allison, napokon izbacuje svoj prvi LP pod Ed Wizard & Disco Double Dee aliasom - i isplatilo se čekati. 'Slo Mo Disco' je idealna traka za pool party, dublja house traka s funky old school hip hop elementima i opskurnim semplovima te organskom glazbom - totalna party stvar od početka do kraja. 'Keep On Loving You' jednako je posebna, s trippy gospel pianom preko ženskog vokalnog refrena, oštre perkusije i zategnute bas linije koja te vuče na plesni podij i ne pušta te s njega.

8/10

Space Craft’s Men 'Crossing' (Fly By Night Music)

Šef Fly By Night Music etikete, Lorenzo, kopa duboko u svoju kolekciju opskurnih talijanskih izdanja kako bi izbacio novu kompilaciju 'Musica Per L’Immagine’ koja uključuje ovu istaknutu traku Space Craft's Mena. 'Crossing' nam je najdraža traka - međuzvjezdani disco brod programiran za putovanje analogijom. Pokupite ju na ovoj kompilaciji, jer ćete od cijene na Discogsu zaplakati.

9/10

DJ Nature 'Born Lifted' (Future Boogie Recordings)

DJ Nature se udružio s bristolskim Future Boogie na ovom novom EP-u koji kombinira disco i funk okuse s velikim komadima detroitskog bluesa. 'Born Lifted' je ukrašena s nebalansiranim, razbacanim ritmovima s toplim notama i prekrasnim ženskim vokalima. Složen od živih instrumenata i semplova, to je bogat miks zvukova koji podsjećaju na Massive Attack, ali će privući i fanove Moodymanna i The Parrisha. Uvijek gurajući granice, Milo ostaje jedan korak ispred ostalih.

9/10

Load the next article...
Loading...
Loading...