Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

Jul: Nova regionalna izdanja #1

Alex Long, Andrologic, Petar Dundov, Coeus, Last95, Verche i drugi...

  • Mixmag Adria
  • 10 July 2017

Andrologic, Petar Dundov

Andrologic - 'Another World' (Mistique Music)

Andrej Božić aka Andrologic producent je rodom iz Zadra, a na hrvatskoj sceni se pojavio prije 11 godina kao DJ i promotor.

Surađivao je na raznim projektima s imenima kao što su Pascal FEOS, Jack De Marseille, Paolo Barbato, Petar Dundov, Robert G. Roy, DJ Mary, Ian Fet.al. Pušta tech-house, deep house i melodični techno, a vodi i vlastiti label, Andix Records.

Njegovo najnovije izdanje 'Another World' na Mistique Music prati odličan remiks hrvatskog velikana elektroničke glazbe, Petra Dundova. Obje trake su melodični progressive, no Petar je Andrejevu već odličnu traku odveo u novu dimenziju.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Astralis

Astralis 19 (Psycro)
Various Artists

Album kompilacija koju su posjetitelji 19-te godišnjice Astralisa dobili ekskluzivno na miksanom CDu, objavljena je i u svjetskoj digitalnoj distribuciji!

Novi hrvatski label Psycro Records potpisuje svoje prvo izdanje! Radi se o izdavačkoj kući iza koje stoji DJ Go Cut, za koju kaže da predstavlja novi izdavački pothvat otvoren za istraživanje elektroničkog klupskog zvuka baziran spajanju techna i psy elemenata.

Podsjećamo, na kompilaciji se nalazi 15 skladbi od legendarnih projekata kao što su UX - Ultimate Xperience, Dogma 3000 Cortex Thrill i Utilizer, Reaky, pa sve do novih talenata poput Kladarina, Allien Vistorsa itd..koje je DJ Go Cut uspio objediniti u jedinstveni miksani album koji garantira zanimljivu 20-tu godinu u koju projekt Astralis ulazi!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje, a ispod u cijelosti možete poslušati kompilaciju u miksanoj varijanti.

Coeus

Coeus - 'Origins' (Chief Recordings)

Nemanja Petković ili Coeus, producent je iz Beograda čija se odlična house glazba već našla na respektabilnim house etiketama poput Country Club Disco, Simma Black i drugima, a njegov novi singl je upravo izađao za Chief Recordings. Na izdanju se nalaze dvije trake - 'Origins' koju je remiksirao i TAWE te 'Back & Forth'. Zadnja spomenuta je klasičan groovy tech house spreman za plesne podije, no 'Origins' je ta koja nam je zapela za uho. Melodično, duboko i odlično!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

DJ Keon

DJ Keon - Nic Nac EP (GrrrWood)

DJ Keon pravog imena Kenan Hadžimusić Sarajevski je DJ koji je izdavao za Balkan Connection Tech, Defora Records i druge etikete, a radi i na prijektu VERI GUD NAJS, klupskoj večeri house, tech house i techno glazbe. Njegov novi EP izašao je za sarajevsku etiketu GrrrWood a sadrži četiri trake različitih žanrova.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Last95

Last95 - 'Volantis' (Last95 Records)

Nakon kraće pauze s izdanjima, Danijel Čehranov aka Last95 se vraća s novom trakom na vlastitoj etiketi Last95 Records. Kao i uvijek, očekuje vas vrhunska progressive produkcija.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Mike Vale & Alex Long

Mike Vale & Alex Long - 'Epic Drama' (Diva Records)

O Mike Valeu smo već dosta pisali, ali o Alex Longu još nismo. Alex je dugogodišnji slovenski DJ i producent iz Slovenije s adresom u Ljubljani. Njegova traka iz 2005. završila je na Fabric 22 kompilaciji koju je miksao Adam Beyer, a u Sloveniji ga je prepoznao Umek, zahvaljujući kojem je nastupio na velikim događanjima. Izdavao je i za Sidechain Records, a sada, zajedno s Mikeom izdaje EP s dvije trake na talijanskoj Diva Records etiketi.

Na ovom techno izdanju se definitivno se osjeti Alexov utjecaj.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Mladen Tomić

Kydus - 'Omen' (Mladen Tomic Remix) (Fusion)

Mladen Tomić nas zaista osvaja s posljednjim izdanjima. Najnovije dolazi u obliku remiksa za Kydusa iz Liverpoola, jednog od novijih rastućih imena na svjetskoj techno / tech house sceni. Tomićev remix je vrhunski groovy techno spreman za plesni podij.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Ressless

Nicola Assi - 'The Flow' (Talk Of The Town)

Nakon kraćeg izbivanja s izdanjima, Ressless se vraćaju s novim remiksom za label na kojem su predhodno izdali i EP, Talk Of The Town. Zagrebački duo se primio posla i dostavio pravu tech house "đuskalicu" s kojom teško možete pogriješiti u setu.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Siniša Tamamović

Sinisa Tamamovic - 'Dreaming EP' (Tronic)

Banjalučki majstor Siniša Tamamović upravo je izbacio odličan EP za etiketu Tronic s kojeg smo imali premijeru za traku 'Dreaming'. Vlasnik je Night Light Records etikete koju vodi s Mladenom Tomićem, a izdavao je i za SCI+TEC, Yoshitoshi, 1605 i druge etikete.

Ep 'Dreaming' se sastoji od četiri trake, a 'Dreaming' nas je na prvo slušanje odmah nas je pokrenula. Pravi repetitivni techno kojeg će prepoznati istinski ljubitelji ovog žanra. Podjednako old school koliko i moderan sound, ova traka će vas definitivno baciti u trans na podiju.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje, a 'Dreaming' u cijelosti poslušajte ispod.

Stanny Abram

Stanny Abram - 'Santa Eularia' (Eichtal Recordings)

Stanny Abram jedan je od najzaposlenijih slovenskih producenata, a uz brojna druga izdanja, izbacio je i novu traku za svoju vlastitu Eichtal Recodings etiketu 'Santa Eularia' koja je već sada na prvom mjestu techno charta na Traxsourceu. Bravo za Stannya i njegov groovy i deep techno.

Traku možete kupiti ovdje.

Sthekerson

Sthekerson - Serotonin EP (Phunk Traxx)

Hrvatski DJ i producent Sthekerson, pravim imenom Damir Borovčak ima novo EP izdanje s dvije trake izlazi na Phunk Traxx etiketi, a mi smo imali premijeru za traku 'Serotonin'. Nepopustljivu techno traku prate efekti i konstantna energija uz građenje s stabovima do brejka koji dodatno nabrijava do dropa, a onda ste već na poznatom teritoriju.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Verche

Verche - Aeterno EP (Flow Vinly)

Još jedno izdanje za čiju smo traku 'Surgam' imali premijeru dolazi od Marin Rončević, aka Verchea , hrvatskog producenta iz Zadra. Nakon prvih izdanja za Bonzai, Laurent Garnier počinje puštati njegove trake, kao i velikani žanra, kao što su Nick Warren, Hernan Cattaneo i drugi, a Rončević je bio i A&R za System Recordings etiketu. Verche je izdavao i za spomenutu etiketu, kao i za vlastiti Sangria label, ali i za Iconyc, Heathmill Recordings i druge, a njegovo novo izdanje izlazi za Flow Vinyl etiketu.

EP 'Aeterno' s tri duboke techno trake poslušajte i kupite ovdje, a ispod poslušajte 'Surgam'.

Load the next article...
Loading...
Loading...