Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Jun: 10 velikih traka koje morate poslušati

Ljetne himne na pomolu

  • Mixmag Adria
  • 7 June 2017

1 Solitary Dancer

'Transmitting To Heaven' (Graded)

Solitary Dancer, za neinformirane, je montrealski producent čiji su 'Desire & Apathy' EP podržali BEN UFO, Axel Boman i Mixmag. Njegovo drugo izdanje za Graded moglo bi biti njegovihnajvećih, najopasnijih 11 minuta electro-tech-rave jama koje će te čuti ovaj mjesec.

2 Hot Since 92

'Evolve Or Die' (Moon Harbour)

Hot Since 82 je sada ponosni vlasnik rezidencije petko u Pachi na Ibizi - od onog Mixmag covera, njegov rast je nastavio juriti prema stratosferi. Sada ima ljetni hit spreman zahvaljujući inspiraciji Carlom Craigom na Matthias Tanzmannovoj etiketi.

3 Shanti Celeste

'Make Time' (Idle Hands)

Drugi puta u 3 mjeseca u Velikim Trakama, Celeste nastavlja impresionirati s još jednim emocionalnim EP-em s dvije trake na njenoj vlastitoj Idle hands etiketi. Super perkusivna glavna traka 'Make Time', s mrmljajućim “let’s make some time” vokalnim refrenom na repeatu je cijeli mjesec.

4 Deetron

'Take Me Higher' (Character)

U posljednje vrijeme često spominjemo švicarca Deetrona. S njegovim posljednjim EP-jem za Character, razmazio nas je: Na EP-u se nalazi 5 traka. Od svih tih traka, rastući diva-vokalni houser 'Take Me Higher' odlično je opisan vlastitim imenom.

5 Andrea Oliva

'We Trust' (Hot Creations)

Ponovno u Velikim Trakama nakon prošloljetnog Black Boxom inspiriranom 'Scream' (koju su apsolutno svi na Ibzi vrtili), Andrea Oliva nastavlja s izdanjima nakon izdavanja 2 trake na Reliefu. Od obje na ovom EP, tvrdimo da će 'We Trust' biti ona koju ćete čuti na Paradiseu.

Next Page »
Loading...
Loading...