Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

Jun: 6 hard dance izdanja koja morate poslušati

Jekyll, Craig Lee i drugi

  • Mixmag Adria
  • 14 June 2017

Traka mjeseca

Jekyll 'Bomb Droppin’' (Broken Records UK)

Svako malo stigne nešto što nam zauzme pažnju svojim ludim zvukom. Ovo je jedan od tih trenutaka: stvar je luda. Što se elemenata tiče, nema ih previše osim pomaknute hardcore bas linije, vokalnog loopa i odrezanog rifa zvuka sirene, no nekad su jednostavne stvari u životu i najbolje. Ovo je tip hardcorea koje bi neki mogli dozivjeti presmiješnima, jer ga zbog svoje mlake osobnosti ne mogu shvatiti, no pustite ju u prostoru punom rejvera, i gledajte kako ludilo započinje.

10/10

Brennan Heart & Jonathan Mendelsohn 'Be Here Now' (We R)

Brennan Heart je uvijek imao uho za pisanje nevjerojatnih originalnih hardstyle himni, a ova traka s njegovog albuma 'I Am Hardstyle' je sve što vam je potrebno ako tražite nešto tvrdo. Vokalni talent Mendelsohna je potpuno brilijantan, sa mekanim tonovima razbacanim poviše prekrasno produciranog piano brejka: pjevat će te svom silom s osmijehom na licu. Pitchirani kickovi i ogroman euforični rif čini ovo odličnim izdanjem.

8/10

Tom Parr 'Miss You Forever' (Sin Records)

Tom je uzeo pauzu od tvrdih stvari u posljednje vrijeme, ali sada se vraća s novim singlom na vlastitoj etiketi - onakvog kakvog ga poznajemo. 'Miss You Forever' krade vokal, no ako to zanemarimo, brejk je čista perfekcija sa saksofonom i jednostavnim, no elegantnim akordnim progresijama koje se ispod naziru. Sve je divno do dropa koji sve izvrne naopako s kotrljajućim basom i prigušenim zvukovima.

8/10

Craig Lee 'Mufasa' (Solid State Digital)

Craig Lee je jedan od onih umjetnika koji se nalazio ispod radara već neko vrijeme, no uvijek dostavi kvalitetu što se tiče njegovih setova i produkcija - njegov SSD debi je veliki, zdepast hard house komad s hrpom energije. 'Mufasa' spaja kvalitetu produkcije s energijom punom neizvjesnosti. Zadirkujući rif odzvanja cijelim brejkom, s vokalim rezovima i perkusijom koja se gradi sve do dropa. Savršeno za mračne, prljave floorove u 3 ujutro.

8/10

Griffiths & Dodd vs Ben Kaye 'Val1um' (Blessed Digital)

Nova snaga zajedno s iskustvom u ovoj epskoj studijskoj borbi - rezultat je uzbudljiv. Prvi bas drop je gotovo psy trance s zadivljujućim kotrljajućim basom i produkcijskom jasnoćom, dok se brejk sastoji od fuzije vokala i stringova koji stvaraju konstantni element progresije prije nego traka doživi svoj hard trance vrhunac. Plesni podiji ovo vole, gdje god bili.

9/10

Starman presents Italo Bounce 'I Like Your Body' (Cheeky Tracks)

Kenny Hayes je možda Clublandov "in-house" producent, ali van svojeg dnevnog posla, stvara glazbu za mnoge etikete pod raznim imenima. Caruje svojim "feel-great" piano vođenim u Starman stilu u novom izdanju 'I Like Your Body', party traka stvorena za sunčane dane s hardcore elementima i klasičnim vokalima u miksu. Traka od koje ćete fino skakutati s osmijehom na licu.

8/10

Load the next article...
Loading...
Loading...