Search Show Menu
Home Latest News Menu
Dodaci

Maestralna noć u Maximusu kao dokaz kvalitete regionalnih izvođača

AudioStorm, Avoid i D.R.N.D.Y osvojli publiku

  • Mixmag Adria
  • 14 February 2017

Klub koji je jedan od najboljih u regiji kada se radi o njegovanju regionalne underground scene, opet je trijumfirao. Proteklog petka, u kotorskom klubu Maximus, dogodilo se slavlje vrhunske elektronske glazbe, za koje su zaslužni bili novosadski DJ i producent Vladimir Aćić aka Avoid, D.R.N.D.Y iz Niša te crnogorski producent i DJ AudioStorm.

Riječi teško mogu opisati, gotovo nemoguće, energiju kojom je arena Maximusa prštala te noći. Od prvog do posljednjeg beata. Trojica majstora jednostavno su se našli i uklopili na način da se činilo kao da je jedan vrhunski DJ pustio allnighter set svog života.

Ono po čemu se često mjeri ukupna vještina DJ-a, a to je warm-up set, AudioStorm je definitivno apsolvirao. Maštovito otvorivši večer svojom progresivnom čarolijom, setom koji je tjerao na neprekinut ples i gubljenje u glazbi, poveo je publiku na putovanje i odredio smjer ove magične noći, nakon čega je volan spremno preuzeo fenomenalni Avoid.

Vibracije koje su od publike stizale, spremno je prihvaćao i preoblikovao ih u melodični groove, koji je potom eksplozivno vraćao natrag. Zaključak večeri donio je D.R.N.D.Y, mladi niški producent koji je ovim nastupom pokazao kvalitetu te dokazao kako se penje prema vrhu regionalne scene.

Bez imalo pretjerivanja, ova maestralna noć, mogla bi poslužiti kao školski primjer uspješnog i fantastičnog partyja, na kojem su svi uključeni - selektori i publika - zbilja uživali i dali ono najbolje od sebe. No, ova noć svjedoči još jednoj važnoj stvari i ističe se i kao lijepo upozorenje cijeloj regionalnoj sceni, koje ćemo preoblikovati u jednu rečenicu:

Cijenite regionalne umjetnike, jer su često bolji od puno stranih DJ-eva kojima se toliko divite!

Foto: Luka Grgurević, L.B.

Load the next article...
Loading...
Loading...