Search Show Menu
Home Latest News Menu
Blog

Maj: Šest artista na koje morate obratiti pažnju

Teksturom vođen techno i beztežinski house

  • Mixmag Adria
  • 21 May 2017

Pilo

Nakon što su ga primijetili electro "royalty" Boys Noize i Tiga, 23-godišnji Pilo isplivao je kao svjetla točka nove sjevernoameričke techno scene. Okrenuo se prema šljukovitijim danima Detroit prošlosti, oblikujući impresivnu diskografiju produkcija za plesni podij i zaigrana sonična putovanja.

Pilo - ‘Flourishes’ EP izašao je za Boys Noize

Or:la

Orlagh Dooleyevi Meine nacht partyji održali su se na čudnim lokacijama poput stare policijske postaje i zatvorenog supermarketa. 24-godišnjakinja je poznata po svojoj širokoj selekciji koja varira od perusivnog housea do "zdrobljenog" techna. Ova dinamika pretače se i u njezinu produkciju: kao garage vokali, funky ritmovi i međuzvjezdani sintevi na njenom novom Hot Flush izdanju 'UK Lonely'. Njezino iduće izdanje pokrenuti će vinil only etiketu Deep Sea Frequency koje će izdati zajedno s Jessicom Beaumont

Central

Možda ne biste pomislili da je danski grad Aarhus mjesto plesne glazbe, ali njegova scena je u cvatu. Help Recordings etiketa je koja predstavlja grad, dom Natalu Zaksu, aka Centralu. Od njegovog debi LP-a 2014., izbacio je niz ploča pod nekoliko imena, dodirujući sve od beztežinskog housea do downbeat techna. Dekmantel je potpisao dva njegova EP-ja i pozvao ga da nastupi na njihovom amsterdamskom festivalu prošle godine.

‘Partners 003’ izašao je za Partners

K Á R Y Y N

S bogatom glazbenom poviješću kao skadateljica opera, K Á R Y Y N iz LA-a stvara novi identitet centriran oko njenih opsjedajućih vokala i avantgard produkcije. Umjetnica sirijsko-armenijskog nasljeđa, nedavno je izbacila debitantski EP, nebesko i emocionalno napunjen s dvije trake, 'Quanta'. Glavna traka 'Aleppo' opisuje iskustvo gledanja svojeg grada u ruševinama. Nije ni čudo da je Björk fan.

‘Quanta 1’ je izašla

Anz

Prošlogodišnji instrumental Anzine trake 'Mission' završio je na MC Jammzovom 'Underdog Season Vol 1' mixtapeu, no 25-godišnjakinja već je impresionirala Amy Becker, Murlo i Butterz šefa Elijaha zahvaljujući neodoljivim pričama njezinih mikseva - što je rezultiralo da postane najtraženija rezidentica manchesterskog kluba Chow Down i odabrana za debitantsko izdanje njihove nove etikete. Očekujte bas liniju i funky referentnu perkusiju te zbijen poly ritam na nadolazećem EP-ju.

Anzin debitantski EP s njenim imenom izlazi ovog mjeseca na Chow Down

Franc Moody

Londonski duo Franc Moody zacementirali su svoj odnos svirajući old-skool funk i soul na tottenhamskim warhouse partyima. Prošle godine izdali su 'EP1', a njihov sljedeći singl izlazi kasnije ovog mjeseca, a praćen je novim izdanjem zakazanim za ljeto.

‘Dopamine’ ije izašao na Juicebox Recordings

Load the next article...
Loading...
Loading...