Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Maj: 10 velikih traka koje morate poslušati

Omotajte uši ovim zlatom

  • Mixmag Adria
  • 11 May 2017

1 Gorillaz

'Momentz' (Parlophone)

Novi album animiranog benda sadrži i još jednu zvjezdanu kolaboraciju, uključujući Danny Browna, Grace Jones i Kelelu, no ‘Momentz’, na kojoj se pojavljuju De La Soul i klavir Jean Michelle Jarrea, zvuči kao da prati korake od 'Feel Good INC'.

2 Tom Demac

'Sink Or Swim' (Hypercolour)

Izdavao je za Drumcode, Aus i svoj vlastiti Electronique Audio label, no ovo mu je prvi put da se našao u 10 velikih mjesečnih traka. Ova mišićava, melodična techno traka izlazi preko PBR Streetgang, a samo je pitanje vremena kad će mu Cocoon pokucati na vrata.

3 T&P

'Hail Falls' (Hammer remix) (Feel My Bicep)

T&P su Tim ‘Beats In Space’ Sweeney i Philip ‘Lauer’ Lauer, koji se ovog mjeseca pojavljuje dva puta u '10 velikih traka' (TSS ispod). Prvo izdanje preko Feel My Bicep labela, ova 'Moroderska' traka pogađa pravim tonovima, a Hammerov miks gazi.

4 Talamanca System

'My Past Is Your Future' (International Feel)

S ovakvim monikerom, Talamanca System nisu pogriješili. Gerd Jansonov posljednji projekt - s Philip Lauerom i Mark Barrottom ne razočarava. Klavirom osnažena balearic dobrota najvišeg nivoa.

5 Cristophe

'Dance Pants' (Futureboogie)

Na sceni od 2011. godine, bristolski Futureboogie label obilježava pet godina kvalitetne tjunaže, sa svojim 50. izdanjem, lijepim acidnim instrumentalnim klupskim bangerom od Christophea koji uskrsnjuje hip-house duh od ‘I’ll House You’, za nešto futurističnije floorove.

Next Page »
Loading...
Loading...