Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Maj: Nova regionalna izdanja #1

Marina Karamarko, Andrea Ljekaj, Tom Bug, Zembo Latifa i drugi

  • Mixmag Adria
  • 10 May 2017

Andrea Ljekaj

Andrea Ljekaj - River Of Tears EP (Moodart Records)

Andrea Ljekaj je producent i DJ čiji materijal istražuje plemenite struje novog deep zvuka i melodičnog techna, a kvalitetu je dokazao izdanjima 'Above Humans' i 'Mantra' za renomirane etikete Get Physical i Save Us. Njegovi su se autorski radovi i remiksevi zavrtili na Burning Manu, BBC radiju i Boiler Roomu, a svoje su mjesto našli i u setovima ekipe kao što su Luciano, Jamie Jones, M.A.N.D.Y., Pig & Dan, Nick Warren i drugi asevi.

Novi EP s dvije trake izašao mu je za Moodart Records, a obje trake su groovy i melodični tech house za plesni podij.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Andrologic

Capital Heaven Psampler vol 1 (Capital Heaven)
Andrologic - 'Our Moment'

Andrej Božić aka Andrologic producent je rodom iz Zadra, a na hrvatskoj sceni se pojavio prije 11 godina kao DJ i promotor.

Surađivao je na raznim projektima s imenima kao što su Pascal FEOS, Jack De Marseille, Paolo Barbato, Petar Dundov, Robert G. Roy, DJ Mary, Ian Fet.al. Pušta tech-house, deep house i melodični techno, a vodi i vlastiti label, Andix Records. Njegovi bookinzi ove godine znatno su se povečali, kao što smo i predvidjeli, pa ćete ga ovog ljeta između ostalih mjesta moći uhvatiti i na festivalima poput Imperium, Sonus i Labyrinth.

Nova traka izašla mu je na kompilaciji Capital Heavena, a u prepoznatljivom je Andrejevom zvuku.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

D.R.N.D.Y

Prospekt EP02 (Respekt Recordings)
D.R.N.D.Y - 'Propolis'

D.R.N.D.Y je DJ i producent iz Niša, koji se elektroničkom glazbom bavi od svoje devetnaeste godine. U tom kratkom razdoblju, D.R.N.D.Y je izbacio brojna izdanja za etikete kao što su Driving Forces Recordings, Tauten, Renesanz, Evolution, Sun Sun Records, Selected, Loose Records i mnogi druge, a njegove su trake prepoznate od strane velikih imena kao Richie Hawtin, Sam Paganini, Alan Fitzpatrick, Adam Beyer, Marco Carola, Joseph Capriati, Marco Bailey, Adrian Hour i Maceo Plex.

Nedavno je s Filthy Kidom imao i ekskluzivnu premijeru za Mixmag Adria, a novo izdanje 'Propolis' izašlo je za Respekt Recordings.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Full Ferry

Ropongi Red - 'Sladak Kao Ti' (Full Ferry Remix) (Dallas Records)

Full Ferry je dugogodišnji producent koji je radio produkciju i nastupao pod raznim imenima među kojima je značajnija njegova suradnja s Matrodom na projektu Drop Dopers s kojima su izdavali za Blacksoul Music, te odradili nekoliko odličnih remikseva, od kojih su najpoznatiji onaj neslužbeni za Mariah Carey i njenu pjesmu 'Emotions' koji je Billboard smjestio u 6 najboljih remikseva te pjesme, zatim remiks za pjesmu 'Jesen' Sare Renar koji je postigao veliki klupski i radijski uspjeh, te vlastitu 'Disko' koja je također vladala hrvatskim radio valovima i klubovima.

Full Ferry je ime koje se u posljednje vrijeme najviše veže uz popularnu zagrebačku klupsku večer Vibra, koju vodi s kolegom Flanuerom. Njegov najnoviji producentski podhvat je remix zagrebačkog benda Roppongi Red koji je izdao svoj prvi singl, a njegov remix je dobio i službeno izdanje na njihovom drugom singlu 'Znatiželjno Lutam' na Dallas Recordsu.

Jelly For The Babies

Bastiano - 'Behind Me' (Jelly For The Babies Remix) (Balkan Connection)

Jelly For The Babies je ime koje ste već često vidjeli na našem portalu, bilo da se radi o novim izdanjima, premijerama ili miksevima. Vlasnik je dvije etikete, The Purr i One Of A Kind a izdaje i za dubrovački A Must Have. Marijanovo najnovije izdanje stiže u obliku remiksa u njegovom progresivnom stilu.

Cijelo izdanje poslušajte i kupite ovdje.

Mr. Lekka

Mr. Lekka - The Light EP (Frequenza)

Luka Leković, aka Mr. Lekka je producent iz Podgorice, kojeg ste već imali priliku slušati u našim regionalnim izdanjima te nedavnoj premijeri, a vlasnik je Optimist etikete.

Izdavao je za etikete Glasgow Underground, Kinetika, Great Stuff te za Antura Records, za koji je prošlog mjeseca izdao 'Kronos' EP. Novi The Light EP s tri trake izašao je 8. svinja / maja.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Marina Karamarko

MarkyZ - 'Never back Down' (THANQ)

Marinu Karamarko zaista ne treba posebno predstavljati, a moramo priznati da nas je razveselila vijest kada smo čuli da će na njenoj ThanQ etiketi izaći i njen vlastiti remiks. Novi singl MarkyZa sadrži i Marinin odličan remiks koji možete poslušati ispod, a cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Miloš Pešović

Milos Pesovic - Lost Soul EP (Up To Loft)

Miloš, čija izdanja već duže vrijeme pratimo je opet bio vrijedan i izbacio je novi EP na Up To Loft etiketi. Dvije nove trake, čisti su tech house groove za svaki plesni podij.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Pacco & Rudy B

Pacco & Rudy B - 'Coral Castle' (A Must Have)

Odlično novo izdanje bogato remiksevima izlazi za A Must Have, a potpisuju ga riječani Pacco & Rudy B. Na popisu remiksera nalazi se i Pion, a traka je pravi melodični i plesni progressive house koji će se svidjeti svakom ljubitelju ovog žanra.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

PEZNT

PEZNT - 'Coolen' (Blacksoul Music)

Poznati zagrebački "seljaci" nakon uspješnog 'Bureka' i remiksa za Déepalma Records (a nakon već objavljenih izdanja za Toolroom, Nurvous i Full Intention) izbacuju novu plesnu house traku još jednom za Blacksoul Music. Ovo ljeto s nastupima i izdanjima im izgleda obećavajuće, a upravo smo saznali da je slavni 'Burek' licenciran za Defected. Ako volite domaću hranu i proizvode, 'Coolen' će vam dobro leći.

'Coolen' možete kupiti ovdje.

RanchaTek & Fabian Jakopetz

RanchaTek & Fabian Jakopetz - 'Music Takes Me' (HASH Records)

RanchaTek & Fabian Jakopetz udružili su se kako bi dostavili moćnu techno traku za koju smo imali premijeru.

RanchaTek je srpski producent čiju ste glazbu često mogli čuti na Mixmag Adria, bilo da se radi o drugim premijerama ili listi regionalnih izdanja, a uz intervju kojeg smo napravili s njim krajem prošle godine dostavio je i miks.

Fabian Jakopetz je zagrebački DJ i producent koji je tijekom svoje karijere izdao za brojne etikete kao što su Yin Yang, Sony Music Entertainment, Whartone, Neptuun City, Baroque, Decide Music Concept, Funk 'n Deep, Dub Records, Family Grooves, No Logik, Bonzai, No Smoking, i Punch Underground, a nova traka koju je napravio s RanchaTekom pravi je bijesni nepopustljivi techno s odličnim vokalnim semplom i čistom energijom za plesni podij.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Tom Bug

Spring Swing - VA (Blacksoul Music)
Tom Bug - 'No Need To Chat'

Zagrebački DJ i producent te osnivač večeri Dobar House, Tom Bug, izbacio je svoju novu traku (za koju smo imali premijeru) na novoj Blacksoul Music kompilaciji. Spring Swing kompilira razne stilove house glazbe, a tu se našla i Tomova traka koja je plesni, klupski nastrojen house. Tom najavljuje brojna izdanja ove godine, a do tada, 'No Need To Chat'.

Cijelo izdanje i Bugovu traku možete kupiti ovdje.

TKNO

Clippings Volume 6 (Remain Records)
TKNO - 'Rumba Samba'

TKNO svoju najnoviju techno traku 'Rumba Samba' izbacuje na kompilaciji Remain Recordsa . Kako zvuči techno rumba i samba, poslušajte ispod.

Traku možete kupiti ovdje.

Verche

Verche - 'Sirius/Incognito' EP (Heathmill Recordings)

Marin Rončević, aka Verche , hrvatski je producent koji dolazi iz Zadra te vlasnik vlastite etikete Sangria.

Nakon prvih izdanja za Bonzai, Laurent Garnier počinje puštati njegove trake, kao i velikani žanra, kao što su Nick Warren, Hernan Cattaneo i drugi, a Rončević je bio i A&R za System Recordings etiketu.

Verche je izdavao i za spomenutu etiketu, kao i za vlastiti Sangria label, ali i za Iconyc i druge, a sada dolazi na Heathmill Recordings, kako bi isporučio novi 'Sirius/Incognito' EP, za koji smo imali premijeru.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Vlada D'Shake

Vlada D'Shake - Mesmerising EP (Bonzai Progressive)

Vlada D'Shake dolazi iz Topole, a izdavao je za Balkan Connection, Juicebox Music, 3rd Avenue, Mistique Music, Stripped Digital i druge etikete, a novo izdanje Mesmerising izašlo je na Bonzai Progressive. Sve četiri progressive trake možete poslušati ispod.

Cijelo izdanje poslušajte i kupite ovdje.

Zembo Latifa

Wuki - 'Dadadada' (Zembo Latifa Flip) (Free Download)

Odličan novi trap remiks u obliku još jednog Free Donloada stiže od Zembe. Poslušajte ga ispod i besplatno skinite.

Load the next article...
Loading...
Loading...