Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Mjuza za vikend: Najsvježija izdanja ovog tjedna

#13 Mixmag Adria Weekend Chart

  • Mixmag Adria
  • 6 January 2017

Svakoga tjedna za vas pronalazimo najnovija izdanja koja će vas prodrmati na bilo kojem podiju.

Plesna, energična, a ponekad i tvrda mjuza je ono na što ciljamo kako bi se nabrijali za vikend. Ovaj tjedan sve je u znaku BPM festivala u Meksiku.

Čak tri trake koje vam imamo za predstaviti dolaze sa BPM samplera. Jedan je od velikog Tooloorma, a drugi manjeg, ali kvalitetnog Lapsus Musica.

Naša prva ovogodišnja 'Mjuza za vikend' je spremna. Jeste li vi?

1 Julian Jeweil - Traffic (Drumcode)

Na prvom mjestu našla se odlična techno stvar Juliana Jeweila. EP s 4 trake izašao je na možda najvećoj techno etiketi, Drumcode. Rolling EP sadrži 4 trake, od kojih je 'Traffic na posljednjem, četvrtom mjestu, ali posve nezasluženo po našem mišljenju. Iako na neki način slična naslovnoj 'Rolling', 'Traffic' nas je osvojila svojojm tenzijom, aranžmanom i arpreggiom.

2 Enzo Siffredi, Qubiko - Blow (Toolroom)

Enzo je poseban lik, koji radi odličan house. Ova suradnja s Qubikom mu je dobro došla jer se čini kako se dobro nadopunjuju, iako nismo navikli slušati Qubika u ovakvom izdanju. 'Blow' je izašao na Toolroomovom BPM 2017 sampleru.

3 Martin Ikin - Warrior (Toolroom)

Još jedna traka s istog, već spomenutog samplera dolazi od Martin Ikina. Martin je iskusan producent s 20 i više godina iza sebe, a njegovo iskustvo se osjeti svakii put kad promijeni stil produkcije. Dobar producent je jednostavno dobar - bez obzira na stil.

4 Supernova - The Roots (Lapsus Music)

Lapsus Music, koji je u vlasnišvtu dua Supernova izdao je i svoj vlastiti BPM sampler sa čak 16, pretežno tech house traka. CIjeli EP je zaista dobar, a mi smo odabrali njihovu vlastitu traku 'The Roots'.

5 Josh Gregg - Raw (Resonance Records)

Za sam kraj, jedna prilično klasična tech house traka dolazi od Josh Gregga. 'Raw' je izašao na Resonance Records, ali to je smo jedna od četiri trake koje se nalaze na istoimenom EP-ju.

Load the next article...
Loading...
Loading...