Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Najsvježije za vikend: Solomun, Mark Knight, Kaiserdisco, Jay Lumen, The Golden Boy...

#22 Mixmag Adria Weekend Chart

  • Mixmag Adria
  • 17 March 2017

Ovaj petak prikupili smo igrače A klase u našem Mixmag Adria Weekend Chartu.

Solomun remiksira Dubfirea, Kaiserdisco Jay Lumena, a Mark Knight se udružio s Rene Ameszom i Green Velvetom na novom hitu 'Live Stream'. Prije nego se uputite u klubove, bacite uho na ovo.

Ugodan vikend!

1 Dubfire & Miss Kittin - 'Ride' (Solomun Remix) (SCI + TEC)

Ako vas Solomunov remiks Dubfirea i Miss Kittin ne zavozi, ništa neće. 'Ride' je traka koja je već bila u našem chartu, a Solomunova verzija je nešto mračnija i još repetitivnija. Odlična stvar za spremat se za van.

2 Mark Knight, Green Velvet & Rene Amesz - 'Live Stream' (Toolroom)

Velika i ponešto raznolika imena na jednom mjestu. Kad su Engleska, SAD i Nizozemska na hrpi, tada dobijemo 'Live Stream', traku koja kritizira današnje društvo ali nas zato dobro provoza.

3 Jay Lumen - Old Machines (Kaiserdisco Remix) (Footwork)

Jay Lumen je izbacio album remixeva 'Lost Tales' među kojima je i ovaj Kaiserdisco remiks. Snažno, odlučno i s jednostavnom funkcijom, razvalit floor.

4 SP1DER & Joe Red - 'Music All Night' (DFTD)

Do sada smo bili dosta čvrsti i repetitivni, ali sada se bacamo na house. I to kakav, vokali, piano, i odličan groove. Ako ne volite pretvrd zvuk nego ugodna čaga, onda je ovo za vas.

5 The Golden Boy - '8 Bit' (Glasgow Underground)

Za kraj jedan idealan tech house groover. Isjeckani vokali, jednostavan bas koji vozi, malo efekata i dizalica i ruke su u zraku. Jednostavno, ali vrlo učinkovito.

Load the next article...
Loading...
Loading...