Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Najsvježije za vikend: DJ Simi, Dennis Cruz, Leftwing & Kody, Gaiser, Vinicius Honorio

#25 Mixmag Adria Weekend Chart

  • Mixmag Adria
  • 14 April 2017

Pred nama je blagdanski vikend, a mi se nadamo da ćete osim dobre hrane i druženja s bližnjima odmoriti i uz dobru klupsku glazbu.

Još jednom smo vam spremili vrhunska house, tech house i techno izdanja.

Poslušajte ih ispod.

1 DJ SIMI - SNATCH! OFF 042 (Snatch!)

Na definitivno prvo mjesto dolazi čitav EP DJ Simija, koji je razvalio svojim svježim originalnim zvukom. Tri trake koje su stilski vrlo slične, no opet svaka priča svoju priču razmrdat će vam kukove, a glave će vam se nekontrolirano micati gore dolje. Teško nam je odabrati favorit, iako je to vjerojatno 'Hot Pants Tribe'.

2 Dennis Cruz - Mad EP (Stereo Productions)

Još jedno izdanje koje vrijedi u cjelosti poslušati stiže od Dennis Cruza. Naslovna traka je "tipičan" tech house današnjih pojmova koji će vas dobro zavozizi, dok je traka 'Get Freaky' više orijentirana suptilnijim grooveom, ako preferirate da vas house "njiše" više nego vozi.

3 Leftwing & Kody - Manlike EP (Relief)

Jedan pravi groover je pred vama. Leftwing & Kody poznati su po svojim zaraznim bas linijama i vozećim ritmom, a ovo izdanje na etiketi Relief koja je zaista na vrhu nije za propustiti.

4 Gaiser - Wirelife (Minus)

Ako ste ipak osoba za dublji i čudniji techno, svidjet će vam se novi album Gaisera. Upravo je izašao, a mi vam predstavljamo prvu traku s albuma - 'Wirelife'

5 Vinicius Honorio - Through The Darkness (Drumcode)

Nećemo zaboravit fanove tvrdog tecnha prepunog efekata i big room zvuka. Ovog puta to je svakako novo izdanje Viniciusa Honoria na Drumcodeu. Poslušajte njegov zaista moćan EP s četiri trake.

Load the next article...
Loading...
Loading...