Search Show Menu
Home Latest News Menu
Dodaci

Ožujak: 6 artista na koje treba obratiti pažnju

Toplo preporučamo

  • Mixmag Adria
  • 12 March 2017

Dr Rubinstein

Otkad je stigla u Berlin iz Tel Aviva, Dr Rubinstein, pravim imenom Marina, postala je poznata po hipnotičkoj glazbi. S ljubavlju prema acid grooveovima i kozmičkom technu, zapalila je mnoge floorove, od Berghaina do Stattbada i drugih. Sada je spremna otići iz Berlina za 2017. i prihvatiti rezidenciju u Oval Space klubu u Londonu, zajedno s DJ Nobu.

Duke Hugh

Od G-funka do folk gitara, Nizozemac Duke Hugh dokazao je svoj talent s debitantskim izdanjem 'Canvas'. Plesni grooveovi za subotu navečer i topivi zvukovi za nedjelju ujutro stižu preko Rhytm Section labela, čijeg je šefa Bradley Zeroa pridobio, nakon što se ovaj uhvatio kako konstantno 'hma' traku 'Green Leaf'. Nakon toga je slijedio više house za La Freund Recordings, a nakon toga nešto broken jazz zvukova preko Money $ex.

‘Poly Valence’ EP je izašao preko La Freund Recordings

Belly Squad

Belly Squad prolaze kroz rankove, učvršćujući svoj identitet preko postojećih hitova benda Desiigner, Travisa Scotta. Taj miks road rapa i Afro popa prebacuje se i u njihov originalni materijal, što se najviše primijeti u njihovoj traci 'Banana', koja je postala online senzacija u kojoj je trio opsesivan oko "good drink and a good whine." Trenutno se spremaju na turneju po UK-u.

Poslušajte ‘Banana’ ispod.

Klasey Jones

Nakon što ga je odabrao Plasticianov label Terrorhythm, 21-godišnji Klasey Jones dobiva slavu od dubstep ikone. Na njega su ujtecali anime soundtrackovi i synth glazba 80-ih, a stvara bogate i guste produkcije, izgrađene na grime temeljima. Do nedavno, moglo ga se uhvatiti samo na Rinse FM, na Plasticianovim emisijama. Na svom debitantskom EP-u 'Foreign Buyers Club' već zvuči zrelije u sposobnosti stvaranja intrigantnih beatova.

‘Foreign Buyers Club’ je izašao preko Terrorhythm

Austin Ato

Alter ego Colin Baileya u Drums Of Death bio je bijesni live performer koji je nosio zaastrašujući makeup i lajao uz hrskave beatove. No, Scot je odlučio ubiti svoj stari alias i početi snimati kao Austin Ato u 2015., započevši s 'Dreams', preradi 'Diamond Life' od Loui Vege. Uslijedili su EP-evi 'Break My Fall' i 'Fantasy Streetwear #', koji su fuzija zaraznog old-school housea i disca.

EP ‘All I Want’ je izašao preko TMT Records.

Coucou Chloé

Nakon što joj je dosadio njezin rodni grad Nica (gdje je studirala na Villa Arson školi umjetnosti,Coucou Chloé preselila se u London prošle godine, kako bi se fokusirala isključivo na glazbu. Od tada, još dok je u ranim 20-im, oblikuje zavidnu diskografiju koja kanalizira klupske elemente i iskrivljene vokale u futurističke cutove, dodirujući i ambijentalne i dinamičnije stilove za plesni podij, a radi samostalno i uz Sega Bodegu kao Y1640. Novi EP izlazi ovog ljeta.

Coucou Chloé je u ožujku na europskoj turneju sa svojim Y1640 projektom.

Load the next article...
Loading...
Loading...