Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Ožujak: 7 hard dance izdanja koja morate poslušati

Idealno za obiteljski piknik

  • Mixmag Adria
  • 17 March 2017

Traka mjeseca

Audox 'Tried This, Tried That (Tried Everything)' (IDEAL)

2016 je bila velika godina za Chris Kerrya, kako se popeo na ljestvicama elite hard dance producenata s hrpom velikih traka i kolaboracija. Sada ima prvo solo izdanje na Ideal etiketi koje ima sve što možete poželjeti u jednoj traci: prekrasan vokal, odličnu melodiju, electro bas liniju, kovitlajuće akorde i još puno toga. ovo je zvuk hard dancea 2017. i mali uvid u to što je sposoban talentirani umjetnik.

10/10

Evil Activities & Digital Punk 'Jealousy' (Neophyte Records)

Evil Activities & Digital Punk su udružili snage na ovom harcore čudovištu koja se prvi put pojavila na Digital Punkovom albumu. Ovo nije ni veselo, ni "feel good"; ovo je izravno iz paklenog ludila u najboljem obliku. Skoro da vas veseli brejk uljulja, ali to brzo nestaje s dropom koji probija bubnjiće.

8/10

JoJo & Dave Owens 'Dance To The Record' (Hi Oktane)

JoJo je naporno radio posljednjih mjeseci, slažući album apsolutnih bangera za mračne i prljave plesne podije. Jedna od naših favorita je ova traka s rap komadima, malim trikovima, efektima i naravno, velikim, savršeno ekviliziranim rifom u brejku.

8/10

Random But Raw 'Micro-Niche' (Fruition Records)

Ovo nam je vjerojatno najdraža hard house traka ovog mjeseca, uglavnom jer je toliko ljuta a opet blesava. Doduše, ne događa se puno toga prije brejka, ali kad dođe do brejka, cijela traka nestane u ništavilo prije nego se apsurdno moćan rif pojavi od nikud, pročišćujući vam uši i topeći vam kožu s lica. Muzika za 5 ujutro, kad su ti svi frendovi otišli, a ti ne želiš kući.

8/10

Technikal, Steve Hill & Luca Antolini 'F.I.R.E' (RVRS BASS)

Traka koja je nekako uspjela učiniti ljigavi pop prepjev cool, kvaliteta je apsolutno vrhunska što se produkcije tiče. S prekrasnim uplifting rifom, ovo je još jedno izdanje s preokrenutim basom mlade etikete koja postaje poznata po tome. Moćan, van-ritma bas proteže se kroz cijelu traku, a brilijantni rif u drugom dijelu trake završava priču.

9/10

Wayne G 'Master G' (Frantic Digital)

Volimo ovakve trake koje uzimaju elemente drugih stilova i savršeno ih spajaju s tvrdom glazbom. Da, cijeli brejk je ukraden, ali ova traka je toliko zabavna i energetična i sadrži zarazni vokalni loop i gromoglasnu bas liniju.

8/10

Technoboy, DJ Isaac & Tuneboy 'Bitches' (Dirty Workz)

Skidajući prašinu s klasika i polirajući ga za 2017. 'Bitches' nije rerub koji spaja žanrove, već je više podsjetnik na trojac čiji zvuk uvijek napreduje. S hrpom driving energije i ogromne melodije raširene preko selekcije vedrine i agresije, predvidivo je odlična.

8/10

Andy Whitby

Load the next article...
Loading...
Loading...