Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Septembar: 10 najboljih regionalnih izdanja

Izdanja koja morate poslušati

  • Mixmag Adria
  • 3 October 2017

Svakog mjeseca biramo ponajbolja izdanja regionalnih producenata.

Odlične glazbe kao i uvijek ima zaista puno, a nakon vrućeg augusta, u septembru smo pronašli hrpu kvalitetnog techna i housea kao i ostalih žanrova.. Nakon što smo u septembru objavili regionalna izdanja #1, #2, i #3, vrijeme je da vam predstavimo 10 najboljih iz tog mjeseca po našem izboru. Kao i uvijek, bilo je izuzetno teško odabrati samo 10 favorita.

Poslušajte ih ispod.

10 Marko Nastić

Onno - Break It Down EP (Inmotion Music)
Onno - 'Brooklyn Streets (Marko Nastic Remix

Marko Nastić je u posljednje vrijeme doista aktivan s izdanjima, a posljednje izdanje mu stiže u obliku remiksa za Onno. Radi se o tech house remixu trake 'Brooklyn Streets' na koju je Marko dao svoj prepoznatljiv potpis.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

9 Vanyano

Vanyano - Valhalla (3rd Avenue)

Vanyano je majstor svog zvuka. Ako ne vjerujete, poslušajte samo njegov album 'Yaani Moans' na Beatportu. Ovo izdanje, 'Valhalla' odličnan je EP s dvije trake koje su duboke, progresivne, melodične, i definitivne bombe za podij. Vanyano se opet pokazao.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Verche

VA - Autumn Leafs (A Must Have)
Pion - 'Radost' (Verche Remake)

Pionova traka 'Radost' već je zauzela prvo mjesto na našoj top listi u decembru prošle godine, a sad je došao red da svoj tretman traci da i Verche. Ako ste pratili naše premijere i regionalna izdanja, onda vam je ovo ime sigurno zapelo za oko, jer teško da se lako može zaboraviti ovako dobra produkcija dubokih i progressive zvukova.

'Radost' u remakeu Verchea je sve ono što bismo od njega očekivali. Obavezno poslušajte.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

7 Pacco & Rudy B

Alberto Blanco & Nahuel Lucena - 'Elantris' (Pacco & Rudy B Remix) (Soundteller Records)

Riječani Pacco & Rudy B ponovno su s nama s još jednim remiksom. Ako pratite naša regionalna izdanja, znate da su progressive remiksevi ovog dvojca pravo zadovoljstvo za slušatelja i fana ovakve glazbe. Ništa drugačije nije ni s ovim remiksom za Soundteller Records. Kakvo putovanje.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

6 ILona Maras

Shcaarup feat. Alfakat - 'Made Of Love' (ILona Maras Remix) (Emotive Sound)

Novi remiks ILone Maras izašao je za Emotive Sound. Ovo je pomalo drugačiji oblik techna, sporiji, melodičniji i dublji, a odvest će vas na zanimljivo putovanje koje ne smijete propustiti. Odmjereno i mistično.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

5 Siniša Tamamović

Sinisa Tamamovic - Motions EP (Night Light)

Siniša Tamamović svoje novo izdanje izbacuje za vlastitu Night Light etiketu. EP sadrži tri groovy techno trake koje će vas definitivno natjerati na ples.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

4 Loshmi

Loshmi - 'Drive Me Around' (Blacksoul Music)

Iza aliasa Loshmi, skriva se Tonbe, dugogodišnji producent čiju glazbu već neko vrijeme objavljujemo u našim regionalnim izdanjima. Njegov novi singl izašao je za Blacksoul Music, a radi se o pravoj funky house pjesmi s plesnim klavirskim dionicama i prepoznatljivim vokalnim semplom. Traka je postigla odličan uspjeh na Traxsource online dućanu, a i hvale DJ-a koji ju sviraju stižu sa svih strana.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

3 Space Motion

Callisto Volume Two (Glasgow Underground)
Space Motion - 'Hold Me Baby'
Space Motion - 'Run'

Na kompilaciji sa 16 traka našle su se čak dvije od Space Motiona. Obje trake 'Hold Me Baby' i 'Run' su progressive house u stilu Space Motiona koji je nepogrešiv u svojem zvuku i ne prestaje oduševljavati. Hoćemo još!

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

2 Ilija Djoković

Ilija Djokovic - Blue Eyes EP (Terminal M)

Ilija Djoković, jedan od najboljih srpskih producenata mlađe generacije, potpisao je svoje novo EP izdanje za prestižnu njemačku Terminal M etiketu, u vlasništvu Monike Kruse. Ovo izdanje čekamo već nekoliko mjeseci, a sada je napokon tu. Na EP-u se nalaze tri trake, od kojih je naslovnu traku remiksirao i Hatzler.

Cijelo izdanje je u techno zvuku, melodičnom no tvrdom i mračnijem - s obzirom da vjerujemo da će ovaj EP rasplesati mase, bilo je logično ga staviti na drugo mjesto naše liste.

Izdanje možete kupiti ovdje.

1 Avoid

Avoid - Sektor (Digitronica)

Prvo mjesto pripalo je Avoidu aka Vladimiru Acicu i njegovom novom EP-u, za čiju smo naslovnu traku imali i premijeru. EP sadrži tri trake, 'Sektor 01', 'Sektor 02' i 'Sektor 03'.

'Sektor 01', je rolajuća, napeta i energijom nabijena vožnja mračnim putevima techna. Ta ista enrgija se osjeti i na 'Sektor 02', dok je 'Sektor 03' nešto dublja i minimalnija.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...