Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

Septembar: Nova regionalna izdanja #1

Ilija Djoković, Farfan, Forest People, Vanyano, PEZNT, Andrologic...

  • Mixmag Adria
  • 11 September 2017

Adnan Jakubović

Ivanshee - 'Horizon' (Adnan Jakubovic Remix) (Just Movement)

Adnan Jakubović je bosanski producent i jedan od vodećih BiH producenata progressive house žanra. Izdavao je na raznim labelima, kao što su Bonzai Progressive, Carica Records, Deepsessions Recordings, AH Digital, Balkan Connection, Fobia Records, Suffused Music, Mystic Carousel Records i drugima.

Njegov novi remiks upravo je izašao za Just Movement. Mračan i melodičan progressive remiks idealan je za ovo tmurno vrijeme, a odvesti će vas na zanimljivo putovanje.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Andrologic

Andrologic - 'City Lights' (Majestic Family Records)

Andrologic je izbacio svoj novi singl za Majestic Family Records, a na izdanju se nalaze i Geist remiks, te remiks regionalnih snaga Pacco & Rudy B.

Zadranin je napravio odličnu progressive traku koja će zadovoljiti sve one željne melodije i hipnotičkih ritmova.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

D.R.N.D.Y

D.R.N.D.Y - 'Ligths Between' (mTechno Records)

Novi izdanje D.R.N.D.Y-ja, izašlo je na mTechno Recordsu, a radi se o big room nabrijanoj techno traci koja će vas bez sumnje natjerati na ples. Na izdanju su i dva remiksa, a za jednog se pobrinuo i Filthy Kid.

Izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Drzneday

Drzneday - 'Trouble' (Yin Yang)

Drzneday je u rođen u Sarajevu, a 2014, odlučuje pažnju u potpunosti posvetiti produkciji i DJ-ingu,sto dovodi do 40-ak izdanja na raznim etiketama kao sto su Yin Yang, Finder Records, mTechno Records, Subwoofer.

Sada je već stalno ime na Yin Yangu, a upravo mu je izašao singl 'Trouble' s još dva remiksa. Tvrdo, odlučno i repetitivno.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Farfan

Raul Aguilar & The Couple - 'Four' (Farfan Remix) (Tres 14 Music)

Rođen u Rijeci, a živi u Stuttgartu, ovaj mladi producent polako osvaja svojim izdanjima. Uz Undergorund Lovers, Farfan izdaje i za Flashmob Records, Street King, Rebirth i druge. Novo izdanje u obliku remiksa izašlo mu je za Tres 14 Music. Originalni minimalan zvuk trake 'Four' pretvorio je u pravu funky tech traku koja će odlično funkcionirati u mračnijim tech house setovima.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Forest People

Forest People - Exodus EP (Genesa Records)

Dragan Lakić aka Forest People je bosanskohercegovački DJ i producent čija je karijera započela prije 10 godina, a izdavao je za etikete kao što su Planet Rhytm, Flash Recordings, Driving Forces, Tic Tac Toe, Credo, Green Fetish, Arts. Upravo je izdao reizdanje dvije svoje trake na Genesa Records, od kojih 'Theoricus' možete poslušati ispod, a kao da to nije dovoljno, ovaj mjesec su mu za istu etiketu izašla i dva remiksa. Blacksun - 'Albedo' remix i Miclodiet - 'Little Boy' remix.

Exodus EP možete kupiti ovdje.

Ilija Djoković

Ilija Djokovic - Blue Eyes EP (Terminal M)

Ilija Djoković, jedan od najboljih srpskih DJ-eva i producenata mlađe generacije, potpisao je svoje novo EP izdanje za prestižnu njemačku Terminal M etiketu, u vlasništvu Monike Kruse. Ovo izdanje čekamo već nekoliko mjeseci, a sada je napokon tu. Na EP-u se nalaze tri trake, od kojih je naslovnu traku remiksirao i Hatzler.

Cijelo izdanje je u techno zvuku, melodičnom no tvrdom i mračnijem.

Izdanje možete kupiti ovdje.

ILona Maras

Shcaarup feat. Alfakat - 'Made Of Love' (ILona Maras Remix) (Emotive Sound)

ILona Maras je razvila ljubav prema elektroničkoj glazbi 2010. u Švicarskoj, a 2012. se preselila u Dubai, te se etablirala na tamošnjoj sceni, uz povratke i redovite nastupe na Zurich Street Parade. Od 2015. izdaje za Offshoot, Bootleg Social Records te Get Physical Music, a njene trake vrte Pete Tong, James Zabiela, Paco Osuna, Nicole Moudaber, M.A.N.D.Y., Hernan Cattaneo, Tiefschwarz i drugi.

Novi remiks izašao joj je za Emotive Sound. Ovo je pomalo drugačiji oblik techna, sporiji, melodičniji i dublji, a odvest će vas na zanimljivo putovanje koje ne smijete propustiti.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Milex & Fabian Jakopetz

Milex & Fabian Jakopetz - Emotional Intelligence (Oxytech Records)

Milex & Fabian Jakopetz ponovno su se udružili kako bi nam dostavili ovaj EP. Tomislav Miletić aka Milex započeo producirati 2010. godine te nakon godinu dana i izdanja za manje poznate etikete, radi remix za svojeg idola Cristiana Varelu i SergiaFernandeza za traku 'Smash Tv' koja je primila dobre recenzije. Od onda njegovu glazbu vrte imena poput Varele, UmekaFernandeza, Mark Knighta i mnogih drugih. Fabian Jakopetz je poznati zagrebački techno / tech house DJ dugogodišnje karijera i producent koji iza sebe zaista ima veliki broj izdanja i suradnji.

Njihov novi zajednički EP prava je hard techno poslastica za one koji ne vole okolišati, već prijeći na stvar.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Miloš Pešović

Milos Pesovic - Whistler EP (2 Owls Records)

Miloš je u posljednje vrijeme čini se imao pune ruke posla. Njegov novi Whistler EP izašao je za 2 Owls Records, ali istovremeno mu je izašao i remiks za traku 'Kordz' Monthy Nolana te singl 'Rejecting Me' na etiketi Miniline. Preporučamo da poslušate obje trake, a naravno i ovaj EP koji ovdje predstavljamo.

Uvijek vjeran svojem minimal tech stilu, Miloš je opet dostavio vrhunski EP. 'Whistler' i 'Muted' su trake stvorene za podij i za repetitivnije tech setove, dok je 'Talk To Me' nešto dublja i odlična za warmup.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

PEZNT

PEZNT - Istria EP (Safe Music)

Zagrebački dvojac se vratio nakon kraće pauze s izdanjima. PEZNT, kao i obično izbacuje trake tipično balkanse tematike, a ovog puta na red je došla Istra. 'Istria EP' izašlaje za talijanski Safe Music, a sastoji se od tri trake od koje smo traku 'Kobaya' već imali priliku čuti na Safe Music kompilaciji. 'Trapan Teran' i 'Ombolo' su dvije sasvim nove tech house trake na koje ćete se pošteno promrdati.

Cijeli EP možete kupiti ovdje.

TKNO, Jack Doe

Yin Yang 200 - Part 2 (Yin Yang)
TKNO, Jack Doe - 'Evolution'

Nova traka TKNO-a i Jack Doea izašla je na kompilaciji Yin Yang 200 - Part 2. 'Evolution' je odlučna techno stvar koja će vas dovesti tamo gdje treba. Na podij, s rukama u zraku. Zato i nije čudo da je već zauzela 40. mjesto hard techno ljestvice na Beatportu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Tom Bug

Tom Bug - 'Trump It' (Wired)

Tom Bugova nova traka izašla je za englesku etiketu Wired, a mi smo imali i premijeru. 'Trump It' je vedra house traka s tech house i house elementima namijenjena za klubove i bezbrižnu čagu.

Traku možete poslušati i kupiti ovdje.

Tonbe

Tonbe - Hold Me Tight (Fruity Flavor)

Tonbe je sinonim za funk, disco, deep i soulful još od 2002., a DJ-ira diljem Europe i izdao je više od 100 izdnja te dva albuma. Vodi i tri etikete; Disco Fruit, Hellcat Tunes i Fruity Flavor. Izdavao je za King Street, Midnight Riot, Blacksol Music i mnog druge etikete, a njegovu glazbu prepoznali su i puštali velikani poput Roger Sanchza, Mark Farine, Ron Basejama, Hot Toddya, Purple Disco Machinea i mnogih drugih.

Samo nekoliko tjedana nakon što je izdao 'Four Roses' na svojoj Fruity Flavor etiketi, stiže novi EP za istu etiketu, 'Hold Me Tight'. Prava poslastice za ljubitelje funka i disca. Odlično.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Vanyano

Vanyano - Valhalla (3rd Avenue)

Iako je EP izašao krajem augusta (28.8), nekako smo ga propustili, pa smo ga odlučili dodati ovdje, jer bi bila šteta da ovo ne poslušate. 'Valhalla' je odlično izdanje s dvije trake koje su duboke, progresivne, melodične, i definitivne bombe za podij. Vanyano se opet iskazao.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Verche

VA - Autumn Leafs (A Must Have)
Pion - 'Radost' (Verche Remake)

Pionova traka 'Radost' već je zauzela prvo mjesto na našoj top listi u decembru prošle godine, a sad je došao red da svoj tretman traci da i Verche. Ako ste pratili naše premijere i regionalna izdanja, onda vam je ovo ime sigurno zapelo za oko, jer teško da se lako može zaboraviti ovako dobra produkcija dubokih i progressive zvukova.

'Radost' u remakeu Verchea je sve ono što bismo od njega očekivali. Obavezno poslušajte.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...