Search Show Menu
Home Latest News Menu
Blog

Siječanj: 6 disco izdanja koja morate poslušati

Eddie C, Natasha Watts, Powerdance...

  • Mixmag Adria
  • 5 January 2017

Pjesma mjeseca

Natasha Watts 'Street Life' (Midnight Riot)

Etiketa Midnight Riot izdaje drugo izdanje 'Roller Boogie' serijala koja će sadržavati glazbu Odysseya, Ron Basejama, Rahaana i drugih. Svjetla reflektora ipak je ukrala Natasha Watts obradom 'Streetlife' od Randy Crawford.

9/10

Mind Fair presents Sun People 'Sunset Over Santorini' (Kinfolk)

Mind Fair dečki su se vratili, i opet su ispred svih s izdanjem koje najbolje možemo opisati kao Westworld disco. Dean Meredith i Ben Shenton iz studija su izvukli country funk, blues electronicu, afro perkusije, gitare i eterične vokale kako bi producirali jednu od najboljih balearic traka u duže vrijeme.

8/10

Powerdance 'Powerdance' (Powerdance)

Powerdance kolektiv rastura. Ovo njihovo prvo izdanje je prisjećanje na najbolje dane disca, živahna traka s zaraznim muškim vokalom. Prepuna je dekadentnih utjecaja. Ubačene Tom Tom ženski vokal i Makosa trube. Toplo i ukusno, savršeni groove za toplu zimu.

10/10

Double Exposure 'Ten Percent' (Walter Gibbons edit) (BBE)

Jedna od najboljih disco stvari ikad napravljenih u poznatom remiksu Waltera Gibbonsa. Što se tiče disco stringova i zveckalica, nema mu ravnog. Uskoro izlazi izdanje disco edita na BBE etiketi koja uključuje i instrumentalni edit ove trake. Točnije, 27. siječnja.

9/10

Marcel Vogel feat Mey 'Always Isn’t Only (Soulphiction remix) (Intimate Friends)

U remix paketu pojavljuju se imena poput Soulphiction, NY*AKa, Soul Clapa i Simbe. Ekstremno svestrano izdanje, no deep prerada Soulphitiona najviše odskače.

9/10

Eddie C 'Salve A Bahia' (Barefoot Beats)

Eddie C s ovim je izdanjem dokazao svoju vrijednost - izdanje sadrži dvije potpune suprotnosti. Jedan traka je arpeggio bomba u njujorškom stilu, a druga je brzilska narodna s tradicionalnim elementima u ritmu. Dodajte na to bas proto housea i dobijete pravu feštu.

8/10

Load the next article...
Loading...
Loading...