Search Show Menu
Home Latest News Menu
Blog

Siječanj: 6 stranih izvođača na koje treba obratiti pozornost

Toplo preporučujemo

  • Mixmag Adria
  • 11 January 2017

Connie Constance

Budućnost za Connie Constance izgleda svijetlo. 21-godišnja pjevačica iz Watforda, koja je potpisala za AMF Records, ima legiju visokoprofiliranih fanova, uključujući Gilles Petersona, Annie Mac i Pharrella, koji je pustio njezin singl na svom Beats showu. Lako je vidjeti zašto: njezin novi neo-soul je zarazan te ide od melankolije na 'Stars' do abrazivne nove trake 'SoSo'. Jedan od najuzbudljivijih vokala koje smo u zadnje vrijeme čuli.


'Clouds’ i ‘SoSo’ su izašle preko AMF Records.

Kareful

U samo godinu Jude Leigh-Kaufman je postao jedna od ključnih figura na wave sceni, opuštenom žanru koji leži između grimea, trapa i dubstepa. 22-godišnjak je izbacio svoj prvi LP, 'Deluge' u showu na Radar Radiu, čiji je debi bio u Fabricu te pušten u Parizu, Barceloni i Krakowu. Sa skorašnjim partyjem u Londonu i labelom imenovanom po njegovom showu, Liquid Ritual, plus s podrškom od Onemana, Sian Andersona i Plasticianom, zbilja radi valove.

Karefulov Liquid Ritual label bit će lansiran ovog mjeseca.

JeanGa & George

Na JeanGa & George svakako treba obratiti pozornost. Duo iz Hackneya susreo se kada su se natjecali koji će od njih kupiti Roland 707, pa su se odlučili zajedno pozabaviti glazbom i počeli su stvarati sladak, melodičan, popom inficiran house. Debitantski LP ‘European Repetitive Beats’ kombinira acid grooveove sa šećernim vokalima koji nas podsjećaju na Cajmere, Todd Rundgren i kultni duo iz 80-ih, It’s Immaterial.

‘European Repetitive Beats’ izlazi 20. siječnja.

Next Page »
Loading...
Loading...