Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Siječanj: Nova regionalna izdanja #1

Audiostorm, Petar Dundov, Stanny Abram....

  • Mixmag Adria
  • 11 January 2017

Petar Dundov

Hubert Gomez - Death Lurks (Petar Dundov Remix) (Sudbeat Music)

Petar rijetko razočara, a ista je situacija s njegovim novim remiksom za Hubert Gomeza. Ideju originala uveo je u malo plesniji zvuk i nas osvojio na prvo slušanje.

CIjelo izdanje možete poslušati ovdje.

Stanny Abram

Stanny Abram - Out Of The Ordinary (Eichtal Recordings)

Stanny Abram trenutno rastura s brojnim tech house i techno izdanjima, a jedno od posljednjih mu je i ovaj EP za Eichtal Recordings. Trenutno se ova traka nalazi na sedmom mjestu techno charta na Traxsourceu, a to nas nimalo ne čudi.

CIjeli EP možete poslušati ovdje.

Kodin

Feonix - Leave It (Kodin Remix) (Untied)

Kodin, jedno od imena koje se našlo na našoj listi najprobitačnijih DJ-eva u regiji izbacio je novi remix za Feonixa. Traka je dubstep divota a na priloženom Soundcloud linku počinje oko 3:20.

CIjelo izdanje možete poslušati ovdje.

Audiostorm

Paul Deep & Martin Gardoqui - Introspection (Audiostorm Remix) (Hydrogen)

Izgleda da je ovaj mjesec prepun regionalnih remikseva. Duboki progressive, onako kako to Audiostorm najbolje zna napraviti, Čista milina zvuka i melodije.

Cijelo izdanje poslušajte ovdje.

Pion

LAKAC - Underground (Pion Remix) (TESLA Records)

Pion je također jedan od producenata koji nam je zapeo za oko prošle godine sa hrpom dobre glazbe. Kako zvuči u ovom kotrljajućem remiksu, procijenite sami. Uvjereni smo da se nećete razočarati.

Cijelo izdanje poslušajte ovdje.

Space Motion

Royal Wolf, eSoreni - Storm (Space Motion Remix) (Renesanz)

Još jedan s naše liste najprobitačnijih DJ-eva u 2016. je Space Motion. Njegov duboki techno remiks je putovanje kroz mističan vokal, ustrajnu repetitivnu bas liniju i super melodije i efekte.

Cijelo izdanje poslušajte ovdje.

Masturbeator

Masturbeator - Podgorica: MANIPULATED (Free Download)

Zanimljiv konceptualni album dolazi od Masturbeatora koji je u 15 dana napravio ovaj album snimajući okolinu i svakodnevnicu života poput građevinskih radova, buke u prometu i slično. Izdao ga je sam, neovisno, što znači da je potpuno besplatan.

Album možete poslušati i besplatno skinuti ovdje.

Worda

TKNO - Dragon Eyes (Worda Remix) (I AM DIFFERENT)

Za sam kraj predstavljamo jedno od novijih izdanja TKNO-a. Stvar 'Dragon Eyes' izašla je za beogradski I AM DIFFERENT, a mi smo kao favorit odabrali remiks Worde iz Sarajeva. Priznajemo da malo varamo, s obzirom da je izdanje izašlo 29. prosinca 2016., ali za ovako dobru techno traku odlučili smo napraviti iznimku.

Load the next article...
Loading...
Loading...