Search Show Menu
Home Latest News Menu
Summer Shadow 2017

Summer Shadow 2017: Ples na mjesečini s Dundovom i Avoidom u trogirskoj techno bajci

Moondance festival x mixmag summerShadow2017

  • Mixmag Adria
  • 10 August 2017

Sunce je u zenitu, kolovoz se već ustalio, Talijani su na obali, a festivali i partyji su jedina konstanta, dok se izmjenjuju turisti pristigli sa svih strana svijeta, u potrazi za novom dozom lijepih sjećanja, koja će im pomoći pregrmjeti narednu godinu.

Na hrvatskoj obali, nešto malo izvan dimenzije u kojoj turisti revno istražuju naše gradove i otoke, ovaj je tjedan u znaku Moondance festivala, koji upravo slavi svoj 5. rođendan, pa ćemo se mi koncentrirati na stvaranje lijepih techno sjećanja, koja ćemo na razne načine, u trogirskoj kuli Kamerlengo ovjekovječiti i tako zauvijek oteti zaboravu.

Na dugoiščekivanom petom izdanju Moondance festivala, koje počinje danas, 10. kolovoza, i koje je ove godine, uz fantastičan line-up, obogaćeno s predavanjima, 3D mapingom kule s Videogeistom, što je festivalu s kvalitetnom glazbom dalo i dostojnu vizualnu dimenziju, nastupit će i gotovo polovica 'shadow' DJ-eva, pa ćemo danas na mjesečini plesati uz Avoida, aka Vladimira Aćića. Sutra, drugi dan festivala, Petar Dundov će održati predavanje na temu 'Live izvođenje elektroničke glazbe', nakon čega će iste noći nastupiti nakon Jonasa Koppa.

Fotografije i videe, kao i live prijenose s Moondance festivala pratite na Mixmag Facebook stranici, a što su radili i gdje su AudioStorm, Avoid, Bonaca, D.R.N.D.Y, DJ Jock, Jolly Joke, Marina Karamarko, Petar Dundov i Tea Vučkovičpratite u Mixmag Summer Shadow 2017 rubrici i na Instagramu.

Temperatura...da, temperatura je bila u crvenom prošli tjedan, pa pogledajmo kako i gdje su preživjeli nesnosne vrućine.

Load the next article...
Loading...
Loading...