Search Show Menu
Home Latest News Menu
Summer Shadow 2017

SummerShadow2017: Ide u crveno...termometar?!

Gdje su bili, što su radili i što ih tek očekuje

  • Mixmag Adria
  • 4 August 2017

Da, temperatura ide u crveno, ne oprema, ali i nastupi devet Mixmag 'shadow' regionalnih DJ-eva koje pratimo ovog ljeta u njihovim glazbenim pustolovinama. U prošlim ste izvještajima mogli vidjeti fotografije i videe s mnogih regionalnih partyja i festivala na kojima su nastupali, ali i s Ibize, Švedske, Amsterdama, Rumunjske i drugih zemalja.

Već nam je dva puta Instagram 'ukraden' i preuzet na tjedan dana, od strane AudioStorma i Marine Karamarko, a nakon ovotjedne pauze, kad smo barem nakratko uspjeli vratiti svoj profil, od ponedjeljka ga preuzima Petar Dundov.

Vrhunac je sezone, a AudioStorm, Avoid, Bonaca, D.R.N.D.Y, DJ Jock, Jolly Joke, Marina Karamarko, Petar Dundov i Tea Vučkovič. su pri kraju laganog predaha, nakon kojeg ih sviju očekuju neki od glavnih 'highlighta' ljeta, osobito ako uzmemo u obzir ovaj vikend i sljedeći tjedan, u kojem će nekoliko njih nastupiti na Moondance festivalu.

Pa pogledajmo što je novo:


U setu Marine Karamarko uživala je publika Unusual Suspects na Ibizi...



Ali i na Innocent Music showcaseu u Ljubljani....



Bio Mixmag party ili Bitch Black, Petar Dundov je već tradicionalno usred ljeta u dubrovačkim Lazaretima. Zgodna tradicija, nastala slučajno ili ne, party je uvijek fantastičan, što možete vidjeti ispod, a kako nam je bilo na Komardi pretprošlo ljeto, pogledajte ovdje.












DJ Jock se prošlog vikenda otisnuo na Vis, gdje je očigledno zapalio floor u Lunatic klubu, no danas se još nešto pozitivno dogodilo....











Carl Cox ponovno daje podršku, pustivši Stipinu još uvijek neizdanu traku na DJ Sounds nastupu, što možete poslušati ispod.




Jolly Joke je u #mixmagsummershadow2017 ušao u svom 'gusarskom' stilu, pa se za njega cijelo ljeto očito nastavlja u tom tonu....kao ona fora: 'kako uđete u Novu godinu, takva će vam cijela biti'. Pogledajte samo tu fotografiju otvaranja 'Island' stagea na Labyrinth Openu, a osim na afteru Moondancea, moći ćete ga uskoro čuti i na 'Pirates Discos' eventu u Pločama.

Ispod možete vidjeti i nastup od prije dva dana na festovalu 'Od 2 do 2'.



Teu Vučkovič uskoro slušamo na Adriatic Perception festivalu, a prije toga u BiH. Ispod poslušajte njezin novi podcast.



Bonaca se priprema za nastup s Petrom Dundovom u švedskom Malmou, 13. kolovoza/augusta kojeg ćemo prenositi live streamom. Nedavno je Damir Ludvig u našoj rubrici Vinilizacija, napravio odličnu recenziju Bonacinog posljednjeg izdanja, što možete pročitati ovdje.



AudioStorma očekuje nastup na Refresh, ali i na Adriatic Perception festivalu, a sve je upotpunio i uspjeh njegovog novog izdanja za londonski Stripped, 'Taoist Way' EP-a, čija je premijera i prije službenog izdanja dosegnula velik broj slušanja.




Večeras, 4. kolovoza/augusta ga možete uloviti u Tivtu, gdje će nastupiti s Raven TK, P.S., Bokee





Avoida idućeg tjedna također slušamo na Moondance festivalu, gdje će nastupiti s Ben Simsom, potom na Adriatic Perceptionu, pa na Dimensionsu. Festivalsko ljeto za Vladimira...



Punjenje baterija za ostatak ljeta je ovog tjedna gotovo, što znači da prebacujemo u petu, a D.R.N.D.Y vas do 'ludila' idućeg tjedna pozdravlja iz Grčke.



Ako ste nekim slučajem propustili naše izvještaje od prošlog i pretprošlog tjedna, možete ih vidjeti tu: #mixmagsummershadow2017 - 1
#mixmagsummershadow2017 - 2

Mixmag Adria Instagram od ponedjeljka, 7. kolovoza, preuzima Petar Dundov, što možete pratiti ovdje, a naša Najbolja regionalna izdanja za srpanj/jul, poslušajte ovdje.


Load the next article...
Loading...
Loading...