Search Show Menu
Home Latest News Menu
Summer Shadow 2017

SummerShadow2017: Ide u crveno...termometar?!

Gdje su bili, što su radili i što ih tek očekuje

  • Mixmag Adria
  • 4 August 2017

Da, temperatura ide u crveno, ne oprema, ali i nastupi devet Mixmag 'shadow' regionalnih DJ-eva koje pratimo ovog ljeta u njihovim glazbenim pustolovinama. U prošlim ste izvještajima mogli vidjeti fotografije i videe s mnogih regionalnih partyja i festivala na kojima su nastupali, ali i s Ibize, Švedske, Amsterdama, Rumunjske i drugih zemalja.

Već nam je dva puta Instagram 'ukraden' i preuzet na tjedan dana, od strane AudioStorma i Marine Karamarko, a nakon ovotjedne pauze, kad smo barem nakratko uspjeli vratiti svoj profil, od ponedjeljka ga preuzima Petar Dundov.

Vrhunac je sezone, a AudioStorm, Avoid, Bonaca, D.R.N.D.Y, DJ Jock, Jolly Joke, Marina Karamarko, Petar Dundov i Tea Vučkovič. su pri kraju laganog predaha, nakon kojeg ih sviju očekuju neki od glavnih 'highlighta' ljeta, osobito ako uzmemo u obzir ovaj vikend i sljedeći tjedan, u kojem će nekoliko njih nastupiti na Moondance festivalu.

Pa pogledajmo što je novo:


U setu Marine Karamarko uživala je publika Unusual Suspects na Ibizi...Ali i na Innocent Music showcaseu u Ljubljani....Bio Mixmag party ili Bitch Black, Petar Dundov je već tradicionalno usred ljeta u dubrovačkim Lazaretima. Zgodna tradicija, nastala slučajno ili ne, party je uvijek fantastičan, što možete vidjeti ispod, a kako nam je bilo na Komardi pretprošlo ljeto, pogledajte ovdje.
DJ Jock se prošlog vikenda otisnuo na Vis, gdje je očigledno zapalio floor u Lunatic klubu, no danas se još nešto pozitivno dogodilo....Carl Cox ponovno daje podršku, pustivši Stipinu još uvijek neizdanu traku na DJ Sounds nastupu, što možete poslušati ispod.
Jolly Joke je u #mixmagsummershadow2017 ušao u svom 'gusarskom' stilu, pa se za njega cijelo ljeto očito nastavlja u tom tonu....kao ona fora: 'kako uđete u Novu godinu, takva će vam cijela biti'. Pogledajte samo tu fotografiju otvaranja 'Island' stagea na Labyrinth Openu, a osim na afteru Moondancea, moći ćete ga uskoro čuti i na 'Pirates Discos' eventu u Pločama.

Ispod možete vidjeti i nastup od prije dva dana na festovalu 'Od 2 do 2'.Teu Vučkovič uskoro slušamo na Adriatic Perception festivalu, a prije toga u BiH. Ispod poslušajte njezin novi podcast.Bonaca se priprema za nastup s Petrom Dundovom u švedskom Malmou, 13. kolovoza/augusta kojeg ćemo prenositi live streamom. Nedavno je Damir Ludvig u našoj rubrici Vinilizacija, napravio odličnu recenziju Bonacinog posljednjeg izdanja, što možete pročitati ovdje.AudioStorma očekuje nastup na Refresh, ali i na Adriatic Perception festivalu, a sve je upotpunio i uspjeh njegovog novog izdanja za londonski Stripped, 'Taoist Way' EP-a, čija je premijera i prije službenog izdanja dosegnula velik broj slušanja.
Večeras, 4. kolovoza/augusta ga možete uloviti u Tivtu, gdje će nastupiti s Raven TK, P.S., Bokee

Avoida idućeg tjedna također slušamo na Moondance festivalu, gdje će nastupiti s Ben Simsom, potom na Adriatic Perceptionu, pa na Dimensionsu. Festivalsko ljeto za Vladimira...Punjenje baterija za ostatak ljeta je ovog tjedna gotovo, što znači da prebacujemo u petu, a D.R.N.D.Y vas do 'ludila' idućeg tjedna pozdravlja iz Grčke.Ako ste nekim slučajem propustili naše izvještaje od prošlog i pretprošlog tjedna, možete ih vidjeti tu: #mixmagsummershadow2017 - 1
#mixmagsummershadow2017 - 2

Mixmag Adria Instagram od ponedjeljka, 7. kolovoza, preuzima Petar Dundov, što možete pratiti ovdje, a naša Najbolja regionalna izdanja za srpanj/jul, poslušajte ovdje.


Load the next article...
Loading...
Loading...