Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Veljača: Nova regionalna izdanja #1

Početak mjeseca je obečavajuć

  • Mixmag Adria
  • 10 February 2017

Alex Ranerro

Alex Ranerro - 'Tell You' EP (Daylight Robbery Records)

Jedan od najboljih regionalni producenata house zvuka, vraća se s novim izdanjem na Daylight Robbery, nakon što je već izdao za velike etikete poput Madhouse, Glasgow Underground, UNDR THE RADR i Simma Red. Ovdje korisiti i poznati sempl Loleatte Holloway, ali na svoj način, a mi nemamo baš ništa protiv.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Aney F.

Aney F. - 'Don't Fall Asleep' EP (Innocent Music)

Nakon free downloada njegovog remiksa 'Remember Me' Blue Boya, Aney F. se vraća s odličnim izdanjem za vlastiti Innocent Music.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

D.R.N.D.Y.

D.R.N.D.Y - 'Long Walks With J' (One Of A Kind)

Nema ništa bolje od regionalnog producenta na regionalnoj etiketi. Ako znate D.R.N.D.Y-a, znate da s njim nema greške. Novo izdanje izašlo je za One Of A Kind.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Evident & Jan Nemecek

Timo Chinala - 'As Ever' (Evident Remix) (Jan Nemecek Remix) (Soundhitectures)

Ne, ovdje se ne radi o suradnji, već o remiksevima. Evident iz Ljubljane i Jan Nemecek iz Beograda koji je ujedno suosnivač Norbu etikete, a radi i pod imenom Kalope.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

IDQ

Sandy Rivera, Haze - Changes 2017 (IDQ Remix) (deepvisionz)

Re-izdanje legendarne house pjesme 'Changes' stiže od Sandy Rivere, a uz jaka imena na remiksevima poput Tommy Bonesa, K.O.T. i Rhemi, najistaknutiji je onaj srpskog projekta IDQ. Sam remiks se trenutno nalazi na petom mjestu deep house charta na Traxourceu i 36. mjestu sveukupne prodaje. Što drugo reći nego bravo!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Last95

Last95 - 'Faceless' (Last95 Records)

Iza imena Last95 krije se Danijel Čehranov, beogradski producent koji je s prvim izdanjem na istoimenoj etiketi dostigao prvo mjesto na progressive house chartu na Beatportu. Tijekom svoje karijere nastupao je u svim vodećim beogradskim klubovima, ali i na festivalima kao što su Raveolution, EXIT i Lovefest. Sam izdvaja svoju rezidenciju u nedavno zatvorenom The Tubeu.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Mladen Tomić

Terminal M Cookies vol. 4
Mladen Tomic - 'Riffs' (Terminal M)

Mladen Tomić poznato je ime regionalne scene, i uvijek dragi gost na partyjima, pa nije ni čudno da smo ga uvrstili u listu najboljih regionalnih DJ-eva u 2016.

Pridružio se My Favourite Freaks agenciji koja radi s imenima poput Dosem, Eric Sneo, ANNA, Supernova i drugima. Izdaje za Night Light Records, Sci+Tec, Suara, Octopus, i Terminal M, na kojem se nalazi i traka 'Riffs' koju vam upravo predstavljamo.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

PEZNT

PEZNT - 'Kaymak' (Blacksoul Music)

Duo čija imena pjesama posebno volimo, izbacuje novu traku na Blacksoul Musicu. Nakon 'Biske', 'Sarme' i 'Chevosa', stiže, logično, 'Kaymak'. Izdali su glazbu za Full Intention, Nurvous, Toolrom i Blacksoul Music, a ono pravo tek dolazi.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Shekimon

Shekimon - 'Sphere' EP (Samani)

Još 2008. Shekimon izdaje prvo vinil izdanje za etiketu “Is This”, Nathan Colesa. Produkcijom se bavi 15 godina, a još duže DJ-anjem. Uskoro mu izlazi izdanje za Cyclic Records, radi novi EP sa kolegom F.eht-om iz Njemačke, a sprema još hrpu izdanja do kraja godine.

Kao DJ i producent je već dugo prepoznatljiv po gruvu, hipnotičnosti i ugodnoj slušljivosti.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Six&Belly

Six&Belly - 'Ringin'' (TwistedVintage Records)

Prisutni su na lokalnoj sceni petnaest godina, a nakon mnogo vremena odvažili su se i sklopili projekt Six&Belly početkom 2016. Debitantska traka'Silly Me' pojavila se i na Mixmagovoj listi izdanja koja morate poslušati u rujnu. Nova traka je ponešto dublja, ali zvoni u glavi.

Izdanje možete kupiti ovdje.

Space Motion

Space Motion - 'Green Waves' EP (MNL)

Space Motion je aktivan na sceni već 16 godina, izdaje za Bonzai, Disguise Records, Ying Yang, Creed i The Vibe Guide, te vodi uspješnu klupsku večer Obssesion. Novo izdanje izašlo je za MNL, i prava je progressive poslastica.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Tauten Warriors 04

Tauten Warriors 04

Ovo je vrhunska techno kompilacija koja sadrži čak 11 traka odličnih regionalnih producenata poput Ranchateka, Black Acida, TKNO-a, Velja Jovića, Rectoora, Miloša Pešovića i brojnih drugih. Ako tražite vrhunski techno u trajanju od više od sat vremena, ne tražite dalje.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

TKNO

TKNO - 'Strike Back' EP (Amigos Recordings)

DJ koji je nastupao po cijeloj regiji ali i europi, i izdavao za Toolroom, Stereo Productions, Yin Yang, !Organism, Paranoid Dancer, Funk N Deep, Sabotage, DSR Digital, Dolma i etiketi koju je sam pokrenuo, Tauten, ima odlično novo izdanej na AMigos Recordingsu. Nea se što tu reći - TKNO je techno.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...