Search Show Menu
Home Latest News Menu
Blog

Veljača: Šest artista na koje treba obratiti pozornost

Nema spavanja

  • Mixmag Adria
  • 8 February 2017

FLORENTINO

Florentino konstruira vatrene klupske cutove, inspirirane njegovim kombiniranim britanskim i kolumbijskim korijenima. Setovi ovog mančesterskog producenta uvijek daju injekciju adrenalina za ples, dok njegove trake pletu liniju između bijesnog i suptilnog, koristeći karnevalske semplove, svjetlucave melodije i reggae temelje. Do sada su stigla dva EP-a, a još ih nekoliko sprema za 2017.

‘Bloodline’ EP je izašao preko Swing Ting.

Itoa

Inspiriran “6am jungleom i hrskavim brejkovima”, Itoa radi perkusivne trake savršene za znojne podrume. Produkcijom se počeo baviti s 15 godina, a njegovo japansko i čileansko naslijeđe radi klupsku glazbu koja sadrži elemente junglea, jukea i d'n'b-a, što ga je odvelo i na Radio 1. Do sada je izdavao preko Bad Taste Records, BTG i Roots & Future, DJ Madda, a podržavaju ga DBridge i Toddla T. Suradnja na novom EP-u s Crypticz stiže uskoro.

‘Strange Attractor’ 7” izlazi 10. veljače preko Beat Machine labela.

Off Bloom

Off Bloom su najnoviji izvođači koji dolaze s elektronske scene Kopenhagena. Alex, Mads i Mette su proveli posljednje tri godine bruseći svoj jedinstveni synth pop zvuk između Bethnal Green i njihovog studija u Danskoj. Prošle su godine izbacili svoj debitantski EP 'Love To Hate It', pet traka stilskog, emotivnog elektronskog popa s produkcijom od George Reida iz AlunaGeorge i Two Inch Punch. Idući je na redu briljantan singl 'Falcon Eye', kojeg će pratiti novi EP u ožujku.

‘Love To Hate It’ je izašao preko Sport Records.

Next Page »
Loading...
Loading...