Search Show Menu
Home Latest News Menu
Dodaci

Za 9 regionalnih DJ-eva s ljetom je stigla i sjena koja ih prati

Mixmag Adria Summer Shadow 2017

  • Mixmag Adria
  • 17 July 2017

Ljeto je već u svom punom zamahu, neki od najvećih festivala koji se održavaju u regiji su prošli, a neke tek iščekujemo. Među svim tim festivalima velike produkcije, sjaje i manji eventi, partyji i afterpartyji, diljem hrvatske obale ponajviše, logično za ljeto, ali i u ostatku regije.

Među svim tim velikim svjetskim DJ imenima, na festivalskim i party line-upima nalaze se i imena naših ponajboljih regionalnih DJ-eva i producenata, koji kvalitetom svojih nastupa, ali i produkcijama opasno pariraju imenima s kojima dijele deckove. Svi oni već su u posljednjih mjesec i pol dana svojim setovima na festivalima i partyjima diljem regije, zavrtjeli glavama mnogih ravera, što će svakako raditi i ostatak ljeta, dok ćemo vam mi prenositi videe i fotografije s njihovih nastupa i putovanja, intervjue, playliste, ali i njihove selekcije. Osim toga, svaki od artista će preuzeti Mixmag Adria Instagram na tjedan dana te s vama dijeliti svoje ljetne trenutke.

Za one koji će pratiti Mixmag 'ljetnu sjenu', pripremili smo niz nagradnih igara, s vrijednim nagradama, no za osvajanje istih, odgovori na pitanja krit će se u informacijama o regionalnim DJ-evima, do kojih možete doći prateći njihove Facebook stranice i Mixmag Adria, koji ih ovog ljeta prati poput sjene u njihovim avanturama po regiji i šire. Iako pratimo sve regionalne DJ-eve, u rubrici Mixmag Summer Shadow 2017, fokus će biti na sljedećim DJ-evima i producentima:

AudioStorm

FB
SoundCloud

Avoid, aka Vladimir Aćić

FB
SoundCloud


Bonaca

FB
SoundCloud

DJ Jock

FB
SoundCloud

D.R.N.D.Y

FB
SoundCloud

Jolly Joke

FB
MixCloud

Marina Karamarko

FB
SoundCloud

Petar Dundov

FB
SoundCloud

Tea Vučkovič

FB
SoundCloud


Mixmag Summer Shadow 2017 započeo je Labyrinth Open festivalom, gdje su nastupili DJ Jock, Petar Dundov, Marina Karamarko i Jolly Joke iz Mixmag Shadow ekipe, no osim njih, u Omišu su se na prvom izdanju ovog festivala predstavili i mnogi drugi regionalni selektori, kao što su Andrologic, Pero Fullhouse, Damir Hoffman, Aney F, ShiPe, Andrea Ljekaj, Mariano Mateljan, Denis Horvat i drugi.

Labyrinth Festival, snimka dronom

Istovremeno, AudioStorm je nastupio na Exit dance Areni i u Dubrovniku, Avoida se moglo čuti i vidjeti u Crnoj Gori na Ostrvu Krupac i u Bijeljini u BiH, a Petar Dundov je nakon Labyrintha otišao u Rumunjsku na Electric Castle festiva, dok je prije toga nastupio na Feel festivalu u Berlinu.

DJ Jock je potom otvorio Resistance stage na Ultra festivalu te nastupio na afteru u Giraffe klubu, kao i Marina Karamarko i Jolly Joke, dok je Bonaca prije nekoliko dana nastupio u Amsterdamu na Reworck label večeri. D.R.N.D.Y će za pet dana rasplesati publiku Lost & Found festivala, a Teu Vučkovič sutra čeka nastup u Portorožu.

Ispod pogledajte neke fotografije i videe s nastupa, a Instagram Takeover ovog je tjedna pripao AudioStormu. Pratite ga na Instagramu.

AudioStorm, Exit dance arena

Avoid b2b TKNO, Kanisza festival

DJ Jock, Resistance stage, Ultra Europe

Petar Dundov, Feel festival, Berlin

Jolly Joke, Labyrinth Open

Marina Karamarko i Petar Dundov, Labyrinth Open

Bonaca, Amsterdam, Reworck label night

Load the next article...
Loading...
Loading...