Search Show Menu
Home Latest News Menu
Blog

Zašto je acid house posljednje što želim slušati na acidu?!

Ne, molim...

  • Mixmag Adria
  • 2 August 2017

Upravo je prošlo nešto više od dva sata otkako sam stavio u usta sićušni kvadratić bijelog papira, a moj vid je zamagljen i imam vrtoglave halucinacije. Trip (acid) je službeno eksplodirao punom silinom. Nalazim se na festivalu smještenom u središnjem zapadnom dijelu SAD-a te totalno odsječenom od vanjskog svijeta, no krajolik i atmosfera su umirujući. Ogromno drveće prepuno života posvuda oko mene. Dok lutam uokolo, umirujući osjećaj preuzima predio gdje mi se nalazi glava. Odjednom sam pred ogromnom pozornicom, s koje dolazi bujan soulful house, koji prožima zračne valove. Čisto blaženstvo.

Odjednom je došlo do nagle promjene, koja me iščupala iz mog mirnog mjehurića. Kao da je atomska bomba upravo eksplodirala u mojoj glavi, dok DJ odlučuje zajebati stvar i pustiti zaglušujuću, sijevajuću acid traku. Kroz mene prolazi težak osjećaj.

Mahnit sam.

Anksiozan.

Koža mi puzi.

Ne paničarim.

Ne paničarim.

O ne, ne paničarim

Zašto je to napravio?

Jesam ja nešto napravio?

Zašto se ovaj žanr uopće zove acid house?

U tom trenutku sam znao, duboko u svojim kostima, i u to sam više siguran nego u išta drugo na svijetu: acid house je posljednja stvar koju želim slušati kad sam na tripu (acidu).

Nastavak ispod...

Next Page »
Loading...
Loading...