Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

10 godina Decoded Records uz ANNU

Techno diva stiže u Vodice

  • Mixmag Adria
  • 23 August 2017
10 godina Decoded Records uz ANNU

Klub Opium i šibenski Decoded Records 25. kolovoza u goste dovode jednu od najpopularnijih i najbrže rastućih imena na svjetskoj techno sceni - ANNU!

O ANNI ne treba puno trošiti riječi, jer ona je trenutno neizostavni dio lineupa gotovo pa svih mogučih svjetskih festivala što dovoljno govori o njezinoj kvaliteti. Uz nju nastupa naša mlada zvijezda u usponu DJ Jock, domačin Branisha i naravno Decoded Records šef, Edy C.

Za one koje ipak zanima malo više, mogu pročitati i naš intervju s ANNOM na početku ljeta.

Ovo će ujedno biti i proslava velikih 10 godina Decoded Recordsa, a za ulaz ćete odvojiti samo 50 kn! Dodatne informacije možete pronaći na njihovom Facebook eventu.

U svojih 10 godina djelovanja i suradnje s mnogim klubovima i organizacijama Decoded Records je imao priliku ugostiti i prezentirati imena kao što su:

Cristian Varela, Christian Smith, Mauro Picotto, Alexander Kowalski, Aril Brikha, Oxia, Funk D Void, Deetron, Jel Ford, Billy Nasty, Uto Karem, Marko Nastic, Lucca, Carlo Lio, Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic, Tom Hades, Marco Bailey, Terry Francis, Valentino Kanzyani, Sinisa Lukic, Veztax, Insolate, Alexander Koning, Dejan Milicevic, Tomy De Clerque, Avoid, Ivan Komlinovic, Dj Jock, Alen Milivojevic, Miroslav Pavlovic, Hristian Stojanowski, ian F. La Di Da, Alex Flatner, Petar Dundov, Volster, Jan Kincl, Pille, Pero Fullhouse, Silicone Soul i mnoge druge regionalne izvođače.

Povodom 10 godina Decoded Records sprema i veliku kompilaciju koja izaći krajem rujna, a na kojoj će se naći imena kao što su Marko Nastić, Dejan Milicević, Veztax, Ivan Komlinović, Tomy De Clerque, Forest People, Edy C., DJ Jock, Eggy, Scheva, SuggaDaddy...

Od prošle godine Decoded Records je postao i prva Techno Obrtnica u Hrvatskoj pod kojom već dvije godine za redom sa svojim suradnicima Stjepanom Petrovićem organizira veliki Project Vojarna koji je u dvije godine okupio vise od 1000 partijanera diljem zemlje te novi domaći projekt Primo Beats koji je samo ovo ljeto na svojem prvom izdanje okupio 800 plesača.

Cilj im je i dalje predano raditi za boljitak scene, a fokus je gotovo uvijek bio na promoviranju regionalnih izvođača kao i njihovih produkcijskih uradaka.

Za ovaj događaj dijelimo 3x1 ulaznicu. Sve što trebate učiniti je u komentar na Facebook post ovog članaka podijeliti neku traku od DJ-eva s lineupa. Tri komentara s najviše lajkova osvaja po jednu ulaznicu. Sretno!

Load the next article...
Loading...
Loading...