Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Peti rođendan Forward Education etikete uz miksanu kompilaciju

VA 'Pronus' izmiksao je Rob Collman

  • Mixmag Adria
  • 18 May 2017
Peti rođendan Forward Education etikete uz miksanu kompilaciju

Etiketa Forward Education slavi svojih 5. godina, a mi za tu priliku imamo ekskluzivan miks u dva dijela Roba Collemana.

Na samoj kompilaciji nalazi se čak 25 traka različitih žanrova, među kojima je i glazba Nathana Colesa, Scientific Funka, Al Bradleya i mnogih drugih stranih producenata te Ivana Romca, DJ Lalea, Petra Cvetkovića i vlasnika etikete, The WheelMana iz regije.

Trake pojedinačno možete poslušati ovdje, i kupiti na Beatportu, a mi vam predstavljamo ekskluzivan Mixmag Adria miks čitave kompilacije kojeg je složio Rob Collman.

Rob je jedna polovica projekta Stopouts te dio Alien Recordings ekipe čija se glazba 90-ih zahvaljujući vinil revoluciji opet uvelike prodaje na Discogsu, a sada se radi i na reizdanjima.

Jedan je od osnivača Alienation partyja (na kojem su nastupali velikani poput Dave Mothersole, Richard Grey, Terry Francis, Eddie Richards, Grant Dell, NathanColes, Bushwacka! i Asad Rizvi) te s tim jedan od prvobitnih imena undeground deep housea koji se spojio s techno vodama. Zagrepčani ga se možda sjećaju s njegovog nastupa na legendarnom Stereo Studiu, jer slovi kao jedan od stupova prvobitne tech house zajednice. Poznat je po svojim traženim eklektičnim DJ miksevima koji nikad ne razočaraju.

Čitavu miksanu kompilaciju možete poslušati na Soundcloud linku ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...