Search Show Menu
Home Latest News Menu
Foto Report

6. Dimensions Festival u Puli zatvorile superzvijezde elektroničke glazbe

Jeff Mills i Nina Kraviz

  • Mixmag Adria
  • 4 September 2017

Jučerašnjim dugoočekivanim nastupima glazbenih teškaša, Jeffa Millsa i Nine Kraviz, uspješno je završio jedan od najuglednijih svjetskih festivala elektronske glazbe Dimensions koji je započeo u srijedu nezaboravnim koncertom velike Grace Jones i Moderata u pulskoj Areni.

U pet festivalskih dana posjetitelji su poslušali i pogledali 150 glazbenika na 11 pozornica na samoj štinjanskoj tvrđavi Punta Christo, glavnoj pozornici The Clearingu, popularnoj dnevnoj pozornici The Beach te brojnim zabavama na brodovima koji su plovili jedinstvenim brijunskim arhipelagom. Pored glavnih zvijezda festivala, techno pionira i osnivača kultnog detroitskog labela Underground Resistancea – velikog Jeffa Millsa i jedne od najpopularnijih ženskih elektronskih glazbenica Nine Kraviz – koja je nastupila dva puta; na glavnoj pozornici i kultnom Moatu, izdvajamo nastupe najvećih favorita publike, a ujedno i krunskih nositelja line-upa ovogodišnjeg festivala: Floating Pointsa, Dâm-Funka, Helene Hauff, Male, Thea Parrisha, Marcela Dettmanna, Daphnija, Levona Vincenta, Antala, Goldiea, Adriana Sherwooda, Gilesa Petersona i mnogih drugih. Pozornicama su se izmjenjivali i brojni domaći izvođači: Petar Dundov, Ilija Rudman, Le Chocolat Noir, Mimi, Labud, Chui, Kozmodrum te prijatelji izdavačke kuće PDV koja je imala svoju večer u kultnom Ballroomu: Bebeto, Mislav, Pytzek, Andra Lekaj, Volster i Borut Cvajner.

Galeriju slika pogledajte iznad, a ovdje možete pogledati galeriju slika s nastupa Grace Jones.

Nakon malog predaha, britanske i hrvatske organizacijske ekipe upogonit će jubilarno, deseto izdanje Outlook Festivala, jedne od najpopularnijih i nagrađivanih glazbenih manifestacija posvećenih bass glazbi i soundsystem kulturi. Koncert otvorenja je u srijedu, a povoljnije regionalne ulaznice za Arenu u pretprodaji se mogu kupiti u Entrio sistemima i prodajnim mjestima, a blagajne kod Arene radit će u ponedjeljak i utorak od 15:00 do 21:00 te u srijedu od 15:00 do 23:30. Cijena ulaznice je 325 kn.

U pretprodaji su povoljnije regionalne festvalske ulaznice za Outlook Festival po cijeni od 850 kuna za sve dane festivala (festivalska ulaznica ne uključuje i koncert otvorenja) dok su regionalne ulaznice za koncert otvorenja po cijeni od 325 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Entrio sistemima i na Entrio prodajnim mjestima. Na festivalskim blagajnama bit će moguće kupiti 3-dnevne ulaznice (700 kn), 2-dnevne ulaznice (500 kn) i jednodnevne ulaznice (250 kn) isključivo na dan koji se odabere.

Load the next article...
Loading...
Loading...