Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

ADE nakon 16 godina na drugoj lokaciji

Prva imena će uskoro biti najavljena

  • Mixmag Adria
  • 25 May 2017
ADE nakon 16 godina na drugoj lokaciji

Od njegovog nastanka 1996., Amsterdam Dance Event (ADE) se razvio u vodeću biznis platformu globalne elektroničke glazbene scene. To je mjesto na koje se ide i prate se najnoviji glazbeni razvoji; od trendova i nadolazećih talenata sve do pionira scene i superzvijezda.

22. izdanje događaja održat će se od 18. do 22. oktobra u prostorima Tolhuistuin, Brakke Grond i Melkweg, s Hello DeLaMar teatrom u centru zbivanja.

Nakon 16. godina održavanja u Felix Meritisu, ADE se ove godine seli u Nieuwe DeLaMar Theater kako bi omogućili velika renoviranja na staroj lokaciji. Nieuwe DeLaMar idealno je siturian pored Leidsepleina i De Melkwega pa će tako omogućiti da prethodno razdvojene događaje poput ADE Dance i Brands ugoste pod istim krovom.

"Kako smo rasprodali posljednjih 7 godina, uz sve više delegata koji stižu iz još većeg broja država, pogotovo Koree, Kine, Afrike, Indije i Južne Amerike, renoviranje Felix Meritisa nam omogućuje da isprobamo drugačiji prostor," rekao je ADE ravnatelj Richard Zijlma. "Uzbuđeni smo i optimistični s novim prilikama koje nam nudi Nieuwe DeLaMar, a vjerujemo da će i delegati biti zadovoljni spektakularnim i inspirirajućim prostorom."

Novi sustav ulaznica

ADE je predstavio i novi sustav ulaznica ove godine koji omogućuje delegatima da biraju između dnevnih i noćnih aktivnosti s petodnevnom dnevnom ulaznicom sada dostupnom. Klasične ulaznice i dalje su u ponudi za delegate koji žele prigrliti širok opseg poslovnih i zabavnih mogućnosti koje ADE nudi svake godine.

Spotlight na Moroko

2017 panel program se slaže s Morokom pod reflektorima u ovogodišnjem ADE-ovom Global Wiev. Sjevernoafrička zemlja trenutno je domaćin 15 festivala godišnje uključujući Atlas Electronic, Oasis, Moga, Transahara i Beyond Sahara koji su ekskluzivno posvećeni elektroničkoj glazbi uz opsežni izbor velikih događanja s world glazbom (Gnaoua), jazzom (Jazzablanca) popom (Vertigo) i svete glazbe na Fes Festivalu Svjetske Svete Glazbe. Ova napredna i liberalna zemlja ima i zdravu klupsku scenu s prostorima sepcijaliziranim za house glazbu (Tamasis), hip hop (555 Marrakech) i techno (Pacha Marrakech, Amnesia) koji napreduju kroz čitavu zemlju.

ADE konferencija sadržavat će i We're Calling It Ethnotronic koji će pokrivati rastuće elektroničke scene u Južnoj Americi, Africi i dijelovima Azije gdje glazbenici miksaju lokalne zvukove s dance floor ritmovima, Who's Stealing Our Best Songs?, koji se bavi izdavačima koji gledaju kupiti djela čija intelektualna vlasništva iz 80-ih ističu.

Load the next article...
Loading...
Loading...