Menu
Home Novosti Menu
Eventi

ADRIA OUTDOOR SESSION: Uvala Lončarica, otok Krk

Gost nove epizode AOS-a je Mile Hund

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 4 October 2021
ADRIA OUTDOOR SESSION: Uvala Lončarica, otok Krk

Adria Outdoor Session, projekt koji su pokrenuli Ivan Bojčić, Tom Pasanec i glazbeni portal Mixmag Adria ide dalje! Misao vodilja AOS-a je inovativna forma promocije hrvatskog turizma, turističkih destinacija i outdoor aktivnosti te povijesnih i drugih znamenitosti, uz predstavljanje regionalnih izvođača elektroničke glazbe...

U novoj epizodi, AOS pozdravlja ljeto iz prekrasne Uvale Lončarica na otoku Krku, u općini Dobrinj. Nakon Amora u Baški, za glazbu je ovaj put zadužen Mile Hund, riječki DJ i promotor, prisutan na domaćoj DJ sceni još od 1996., poznat i po svom projektu, Mile Voli Disko. Mile Hund je i jedan od osnivača i voditelja riječkog kluba Manual. I u ovoj epizodi, osim u glazbi, moći ćete uživati u kadrovima iz prirode i outdoor aktivnostima sportske ekipe AOS-a.

AOS iz Uvale Lončarica premijerno ćemo emitirati u četvrtak 07.10., u 20h na portalu Mixmag Adria, Mixmag Adria Facebook fan pageu i YouTube kanalu te na stranicama Visit Dobrinj i Kulturni Dobrinj.

Realizaciju ovoga projekta pomogla je Turistička zajednica Općine Dobrinj a u realizaciji su sudjelovali i članovi Outdoor ekipe Be Strong, Vox Artes, Cool Šilo Apartments te posada broda Glavatni kojima se od srca zahvaljujemo.

Load the next article
Loading...
Loading...