Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Benny Benassi ove srijede u emisiji 'Dobro došli u klub'

DJ Max ugostio talijansku zvijezdu

  • Mixmag Adria
  • 9 May 2017
Benny Benassi ove srijede u emisiji 'Dobro došli u klub'

Benny Benassi ekskluzivno u emisiji “Dobro došli u klub”!

Najdugovječnija radijska emisija elektroničke glazbe u hrvatskom eteru, emisija “Dobro došli u klub” (Welcome To The Club), ove srijede od 23 sata, na Drugom programu Hrvatskog radija ugošćuje talijansku mega zvijezdu, Bennya Bennasija.

U proteklih devet mjeseci DJ Max, autor i urednik emisije, ugostio je brojne internacionalne zvjezde, kao što su StoneBridge, Dave Pearce, Joachim Garraud, Felix, EDX, i brojne druge. Ovaj niz ekskluzivnih intervjua sa svjetskim zvijezdama elektroničke / dance scene nastavlja se ove srijede s Bennyem Benassijem, legendarnim talijanskim DJ-em i producentom, koji iza sebe ima 6 albuma i nebrojeno nastupa na gotovo svim važnim svjetskim festivalima.

Benny Benassi otkriva kako je nastao njegov mega hit 'Satisfaction', daje osvrt na današnju klupsku scenu i savjetuje mlade DJ-eve.

Emisija “Dobro došli u klub” (Welcome To the Club) prvi je puta emitirana na Drugom programu Hrvatskog radija 1996. godine i s vremenom je dobila klultni status. U studenom 2016. godine DJ Max dobio je za ovu radijsku emisiju nagradu Ambasador u kategoriji “Najbolja radijska emisija”.

Ove srijede bit će emitirana 915. epizoda.

Load the next article...
Loading...
Loading...