Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Berlin danas dobiva svoj novi 'techno hram'

The Temple će premijerno ugostiti Rodhada i Kobosila

  • Mixmag Adria
  • 14 September 2017
Berlin danas dobiva svoj novi 'techno hram'

U Berlinu već postoji klub koji je izgradio reputaciju svetog mjesta za techno, no danas se, 14. rujna, u Hauptstadtu, otvara nešto što će dati novo značenje frazi 'techno hram'.

Smješten u Postbanhofu, kao dio sajma moderne umjetnosti Berliner Liste, "The Temple" je ambiciozan pokušaj kreiranja multisenzornog, kako se naziva na njemačkom, Gesamtkunstwerk (slobodno prevedeno kao "potpuno umjetničko djelo"), koje odaje počast umjetnosti te gradskoj techno glazbi i rave kulturi.

Proglašen "svetištem techno generacije", The Temple se referira na estetiku ruskih crkvi te sadrži fotografiju Mische Fanghaenela, kao i kolosalne likovne radove Vere Kochubey, zajedno s modernim plesnim i svjetlosnim radovima Valentina Tszina i Lichpfada.

U centru ovog ogromnog pothvata je, naravno, DJ mix pult, koji služi kao oltar, a na njega će se popeti dva visoka svećenika berlinskog techna - Rodhad i Kobosil. Oni će isporučiti mračan, atmosferičan techno, koji je učinio Berlin centrom mračnih beatova ravea, na koji se Temple želi referirati.

Sve počinje danas, 14. rujna/septembra u 19h, pa još stignete do Berlina ako odmah krenete, a više doznajte ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...