Search Show Menu
Home Latest News Menu
Dodaci

BiH u junu: Nektar FreshWave Piknik, Exposure Clubbing, Sound Of Nature, Pannonica arTz Open Air...

Ljeto se bliži

  • Adnan 'Nane' Čalkić
  • 31 May 2017
BiH u junu: Nektar FreshWave Piknik, Exposure Clubbing, Sound Of Nature, Pannonica arTz Open Air...

Najava za prvi mjesec ljeta u BiH je prilično dobra s obzirom da u ovom trenutku sve ekipe spremaju velike zabave za ostatka ljeta. Ovo je uvod u fantastično ljeto puno dobre muzike, plesa i atraktivnih lokacija za ples.

Exposure Clubbing

Kad: Subota, 3. jun
Gdje: Club Atlantic, Doboj

Prvi vikend u junu, točnije 3. juna će biti obilježen zabavom u Doboju, jer će se u klubu Atlantic održati zabava na kojoj će nastupiti: Black Acid, Alexander G, Fedja Knajdl i Djordje Dragic.

Urban Resisstance VII

Kad: Petak, 3. jun
Gdje: Planinarski dom Platani, Brčko

Prvi vikend u junu u Brčkom, 3. i 4. juna u planinarskom domu Platani ide prava najavna zabava za ljeto na kojoj će nastupiti: Marla Singer, Forest People, Sugar Lobby b2b Nemanja Gođevac, a na službenom after partyu muziku će puštat Milan Bogdanović Fulan Perez i Dražen Zimonjić.

Nektar FreshWave Piknik

Kad: Subota, 10. jun
Gdje: Banj Brdo, Banja Luka

U subotu 10 juna ide najavna promotivna zabava za nadolazeći Nektar FreshWave festival. Mladen Tomić i Metodi Hristov, nastupiće u subotu, 10. juna na Nektar Fresh Wave Pikniku, koji će se i ove godine održati pod vedrim nebom na Banj brdu u Banja Luci... Bez imalo sumnje slijedi vrhunska zabava koja će vas maksimalno rasplesati.

Otvorenje kluba Sound

Kad: Petak, 16. jun
Gdje: Sound, Banja Luka

Banjalučki klub Sound otvara svoja vrata 16.06., sa sjajnim line up-om. U narednom periodu, Joma Maja će se, kao rezidentni DJ potruditi da vam jednom mjesečno pripremi prave muzičke poslastice u ovom prostoru. Prva žurka i otvaranje nove muzičke epohe djevojke Lea Dobričić, Sugar Lobby i Maja Joma preuzimaju kontrolu. Naravno da će biti veoma vruće i plesno.

Elek3k pres. Four In a Row: Horacio Cruz

Kad: Subota, 17. jun
Gdje: Club Vegas, Tuzla

Proljetna sezona u klubu Vegas će biti podvučena nastupom španjolca Horacio Cruza 17. juna. To će biti njegov debitantski nastup u BiH. Majstor na tri gramofona će pokazati kako se pleše do zore uz njegov jedinstven miks.

Electronic Soul

Kad: Subota, 17. jun
Gdje: Club Neretva, Mostar

U subotu 17.06.2017 u Night club Neretva, odnosno Club Neretva U Mostaru, Electronic SOUL premijerno predstavlja novi klupski program pod nazivom United Electronic Artist OPEN AIR koji će se organizirati u nekoliko država diljem kontinenta u bližoj budućnosti. Na prvoj zabavi će nastupiti Edy C., Jolly Joke, Alen Milivojević, Amigoo b2b Santiago Batacosta, Elvis Xhema i Nani Savinović.

Positive Connection

Kad: 25. jun
Gdje: Kulturni centar Bihać

Muzička organizacija Soundkeepers iz Bihaća svojoj vjernoj publici dana 25.6. 2017 godine donosi drugi u nizu promotivnih partya Imperium festivala. Posebni gosti iz Beograda i Zagreba, RUB A DUB i MATYA VLAŠIĆ pored SK ekipe, učinit će ovu noć posebnom u KULTURNI CENTAR Bihać

StereoGroove

Kad: Nedjelja, 25. jun
Gdje: Smetovi, Zenica

U nedjelju 25. juna na Smetovima u Zenici će nastupiti dinamična tajlanđanka Nakadia na provjereno dobrim StereoGroove zabavama. Osim ove sitne, ali dinamitne techno dive u 20 sati zabave publika će odslušati i setove nekih od najboljih domaćih selektora. Zaista dobra zabava u najavi. Potrudite se da nađete svoju kartu na vrijeme.

Sound Of Nature 2017

Kad: Nedjelja, 25. jun
Gdje: Ilinčica, Tuzla

Na Ilinčici u Tuzli 25. Juna 2017 će se odviti zabava koja je nastavak prošlogodišnjeg druženja. Ilinčica je staro izletničko mjesto, skoro zaboravljeni prostor okupljanja građana Tuzle pa je ovo idealna prilika oživljavanja tog lijepog dijela grada. Projekat Sound of Nature podržan je od strane Grada Tuzla. Vrhunski Line up čine: Marina Karamarko, Daniela Koler, Miss Mayra, Soole, Traktmouse, DJ Facho, Fulan Perez, Chipi, DJ Doaman, Rduy, Incept, Allen Stan i Vanyano.

Pannonica arTz Open Air

Kad: Četvrtak, 29. jun
Gdje: Panonika, Tuzla

I na koncu mjeseca, točnije u četvrtak 29.juna slijedi Pannonica arTz Open Air. Događaj će se održati na jedinstvenoj turističkoj atrakciji Tuzle - kompleksu slanih jezera Panonika - plato Vrtić u okviru 4. festivala suvremene umjetnosti arTz. Nastupaju: BOg (Bogdan), Borg, Black Acid, DJ Doaman, DJ Facho, Fulan Perez, G. Edd, Giver, DJ Miss Mayra, Nula Plus, Siva, SOOLE, Traktmouse i Vanyano.

Load the next article...
Loading...
Loading...