Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

BPM Festival otkazao svoje brazilsko izdanje

BPM Portugal i dalje u planu

  • Mixmag Adria
  • 16 February 2017
BPM Festival otkazao svoje brazilsko izdanje

BPM Festival je izdao još jednu izjavu vezano za pucnjavu koja se dogodila u Blue Parrot klubu za vrijeme održavanja festivala.

"Slomljena su nam srca zbog šest prerano izgubljenih života", započinje izjava. "Plesni podij je mjesto gdje se ljudi skupljaju kako bi dijelili radost, družili se s prijateljima, stvarali sjećanja i slavili život. Iako je naš festival zajedno s plesnom zajednicom doživio tragediju, željeli bismo se sjećati i magičnih trenutaka, novih prijateljstava i prekrasnog krajolika Meksika kojeg smo dijelili posljednjih 10 godina."

Festival je najavio odgađanje brazilskog izdanja, koji su najavljivali za travanj 2017 tijekom meksičkog festivala. Čini se kako i dalje planiraju održati događaj u Portugalu, kojeg su također najavljivali za rujan 2017.

Meksičke vlasti zabranile su povratak BPM Festivala na Playu Del Carmen, gdje se događaj održavao 10 godina.

Rafael Penaloza Vega, Giovanni Arturo Amparan Saragossa (oboje iz Meksika), Daniel Pessina (Italija), Alejandra Villanueva (SAD) i dva pripadnika osiguranja, Kirk Wilson iz Kanade, te Geovanni Francisco Ruiz Murillo iz Meksika stradali su u tragediji.

Kirk WIlson je poznata osoba kanadske klupske scene kao ugledan redar. GoFundMe kampanja u njegovu čast pokrenuta je za zbrinjavanje njegove obitelji.

Load the next article...
Loading...
Loading...