Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Cava Coral Beach - mjesto gdje se ljube glazba, more i zalazak Sunca...

...i stvaraju fuziju koja čini zabavno ljeto

  • Mixmag Adria
  • 13 June 2017
Cava Coral Beach - mjesto gdje se ljube glazba, more i zalazak Sunca...

Iako još ne kalendarski, ljeto je već stiglo. More je toplo, odjeće je sve manje, sve se usporava na srednju brzinu, više prilagođenu hedonizmu i svim njegovim licima.

Tako je i na jednoj dubrovačkoj plaži, koja je pripremila sve za savršeni ljetni doživljaj onih koje put u nadolazećim ljetnim mjesecima navede u Dubrovnik, na Cava Coral Beach.

Cava Coral Beach Club

U klubu na Cavi čeka vas sve ono što očekujete od fantastičnog dana na plaži, pa se uz restoran i dva bara na plaži, u kojima se moguće osvježiti i vrhunskom hranom, koktelima i vinima, možete prepustiti opuštanju na krevetima pod baldahinima te u VIP zoni skrivenoj od pogleda.


U popodnevnim satima, kada Sunce započne spuštanje prema moru, na Cavi počinje Sunset program 'Deep Into The Sunset', na kojem će nastupati rezident i gostujući DJ-evi iz svijeta i regije, koji će na ovoj dubrovačkoj plaži predstaviti svoj glazbeni izričaj.

U novootvorenom dijelu, na samom kraju plaže, stvorena je mala oaza za ljubitelje elektronskog zvuka i plesa, na kojoj će se uz zalazak koji oduzima dah, plesati svakog dana od 17h do 22h, a posjetitelji mogu očekivati raspon žanrova od chilla, pa do deep housea.

Kroz ljetnu sezonu organizirat će se i neki posebni eventi, koji će ugošćavati svjetska DJ imena i glazbenike, a sve počinje velikim otvorenje 21. lipnja/juna, ujedno i prvog dana ljeta, ali i Svjetskog dana glazbe.

Tako ćemo u ljeto uploviti u društvu Kid Chrisa i rezidenta Aleksa Vića.

DJ Chris Kid

Kid Chris je njemački DJ, ali i vokalist te MC, koji svake godine nastupi u više od 60 zemalja te na više od 150 gigova godišnje po Europi, Aziji, Africi i Americi. Vodi svoju seriju evenata 'In Bed with Space World Tour', a njegov glazbeni potpis kombinira visokoenergetske klupske himne i zvukove Ibize.

Više informacija o eventu 21. lipnja/juna uskoro, a do tada se svakog dana na Cava Coral plaži možete opustiti uz neopisiv zalazak Sunca i kvalitetnu elektronsku glazbu.

Load the next article...
Loading...
Loading...