Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Colyn predstavlja 'Unfiltered', doku-seriju o usponima i padovima života na turneji

Serija je sastavljena od više epizoda od po 20ak minuta; pogledajte trailer na linku

  • Mixmag Adria/Press
  • 17 November 2023
Colyn predstavlja 'Unfiltered', doku-seriju o usponima i padovima života na turneji

Svjetski poznati producent elektronske glazbe COLYN izdaje UNFILTERED, novu višedijelnu dokumentarnu seriju o životu na turneji. Prva epizoda kreće 28. studenoga, na Colynovom YouTube kanalu, a nakon toga će se svakog utorka u 19 sati emitirati epizoda duga 20ak minuta sa svim usponima i padovima 'života na cesti'. Rezultat je to rada talentiranog snimatelja Aruna koji je nekoliko mjeseci pratio Colyna, prativši sve backstage situacije, uspone i padove iz intenzivnog, ali izuzetno važnog razdoblja u Colynovoj umjetničkoj karijeri.

Svaka će epizoda sadržavati i Colynovu vlastitu glazbu, uključujući prethodno objavljenu glazbu, posebne edite napravljene samo za seriju, glazbu koja nikada neće biti objavljeno, kao i teasere onoga što tek dolazi.

Colyn i Arun

Epizode se odvijaju u Čileu, Argentini, Brazilu, Amsterdamu, Tulumu, Miamiju, NYC-u, Londonu, Barceloni i Dubaiju i prikazuju skakanje s padobranom, sate zaglavljene u avionu, večere s osobama poput Rüfüsa Du Sola, izlazak sunca u Space Miamiju, afterpartyje, vrijeme u studiju i slobodne dane. U epizodama gostuju njegovi kolege i prijatelji kao što su Ben Böhmer, Monolink Korolova, Gordo, Innellea, Camelphat, Vintage Culture, Patrice Bäumel i deseci drugih.

Ova dokumentarna serija trebala bi ponuditi rijedak, ali vitalan pogled na stvarni život umjetnika na turneji. Pogledajte trailer u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...