Search Show Menu
Home Latest News Menu
Foto Report

Fotogalerija #1: Adriatic Perception Festival

Proslava glazbe, energije i života na čarobnom Ušću Neretve

  • Mixmag Adria
  • 30 August 2017

Na magičnoj lokaciji Ušća Neretve, održao se po prvi put Adriatic Perception festival, čime je pokrenuta jedna lijepa priča, a oni koji su proteklog vikenda u njoj sudjelovali, odnijeli su tu percepciju diljem regije.

Na festivalu je u dva dana i dvije noći te na dvije pozornice nastupilo 30 regionalnih DJ-eva, a njihove selekcije su na ovom jedinstvenom mjestu, na kojem izlasci Sunca oduzimaju dah, rasplesale okupljenu publiku i dale im na kraju ljeta audiovizualne uspomene, koje će ponijeti u jesen.

Na glavnom stageu su u petak nastupili Inis, Raven TK, Tome R., AudioStorm, Marina Karamarko i Adot, dok su u subotu moć techna prezentirali Edy C., Alen Milivojević, Black Acid, Skeptik b2b Avoid, Tea Vučkovič te Jolly Joke b2b DJ Jock.

Adriatic Perception festival bio je prava proslava glazbe, života, energije i slobode te početak jedne lijepe priče, koju ćemo nastaviti zajednički graditi i dogodine. Vidimo se na #apf2018.

Iznad pogledajte prvu fotogaleriju Adriatic Perception festivala, a u idućim danima objavit ćemo ih još nekoliko, kao i kompletnu recenziju festivala.

"Ne postoji istina, samo percepcija!"


Foto: Branko Brkljač

Load the next article...
Loading...
Loading...