Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Fotogalerija: Druga noć Moondance festivala uz ovacije i Jonasa Koppa, prije velikog Tresor finala

...gdje nas očekuju Handmade, DJ Deep, Robert Hood i The Analogue Cops

  • Mixmag Adria
  • 12 August 2017

Nakon što je kula Kamerlengo pretvorena u techno oazu, druga noć petog izdanja Moondance festivala ponovno na stage u Trogiru dovodi ponajbolje svjetske, ali i regionalne techno izvođače.

Pozornicu su drugog dana festivala otvorili Eggy s b2b setom s Edy C-em, šefom Decoded Recordsa, nakon čega je Ivan Komlinović prisutne počastio live setom, što je već tradicija s Ivanom i Moondance festivalom. Potom je Forest People isporučio svoju dozu techna, nakon čega je 'profesor' Dundov, koji je jučer održao i predavanje na temu 'Od DJ-a do live izvođača', ušao sa svojim setom melodije i beata, koji je publiku odveo na vožnju svemirom, do stanice gdje je čekao Psyk, koji je za ovu priliku iskopao i old schoola te predao publiku Jonasu Koppu, a ovacije koje je doživio nakon seta, bile su dovoljan pokazatelj o kakvom se partyju i setu radilo.

Danas će, u subotu, 12. kolovoza, uz još jedno predavanje EMI Instituta, predavanje održati The Analogue Cops, osnivači Restoration Recordsa i "branitelji vinila i najgori neprijatelji digitalnog downloada", koji će i zatvoriti festival live setom, a prije kojih nastupa Robert Hood. U prvom dijelu noći posljednjeg dana Moondance2017, publici će svoje setove predstaviti Handmade, integralni dio kultnog kluba Tresor, gdje je dio tima rezident DJ-a, te DJ Deep, francuski pionir i šef Deeply Rootedetikete.

Moondance festival je danas cijeli u znaku Tresora, a Videogeist i danas 3D mapira kulu Kamerlengo, gdje nas očekuje finalna večer ove underground techno ljetne poslastice, koja upravo slavi i svoj peti rođendan.

Više informacija potražite na web stranici Moondance festivala, a dnevne festivalske ulaznice nabavite na ulazu ili preko Ticketshopa.

Load the next article...
Loading...
Loading...