Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Fotogalerija: Esencija disco ere u New Yorku

Rad Billa Bernsteina predstavljen je u Muzeju seksa

  • Mixmag Adria
  • 8 January 2017

Rad fotografa Billa Bernsteina trenutno je izložen u Muzeju seksa u New Yorku te nudi pogled u način zabave u klubovima, ali i u scene razvrata koje su se događale tijekom disco ere.

Izložba pod nazivom 'Night Fever: New York Disco 1977–1979, The Bill Bernstein Photographs' sadrži 40 fotografija snimljenih u ikonskim klubovima tijekom kasnih 70-ih, uključujući Studio 54, Paradise Garage, Electric Circus, GG’s Barnum Room, Le Clique, Xenon, Ice Palace, Crisco Disco, The Fun House i Hurrah.

Bernstein se o disco eri izražava kako je jednostavno bilo zadovoljstvo biti okružen tom atmosferom.

"Sretan sam što sam bio tamo kasnih 70-ih sa svojim fotoaparatom kako bih dokumentirao nevjerojatno vrijeme prihvaćanja i slavlja individualnosti. Bio je to pogled u svijet uključenosti koji tek počinjemo vidjeti u našoj kulturi danas.", rekao je Bernstein.

Zajedno s fotografijama, Night Fever nudi i prošireno iskustvo. Dekor je modeliran prema pop-up discu i kompletiran originalnim Richard Long Audio Systemom, sličnim kakav je bio i u klubovima kao što su Studio 54 i Paradise Garage. Posjetitelji mogu uživati u performansima gostujućih DJ-eva iz disco ere te uživati u punoj ponudi koktela iz 70-ih.

Fotogaleriju Billa Bernsteina pogledajte iznad, a više saznajte ovdje.


Load the next article...
Loading...
Loading...