Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Veliko otvaranje sezone FutureScopea u Boogaloo klubu s UMEK-om

Vrijeme je za još jednu sezonu brojnih svjetskih gostovanja

  • Mixmag Adria
  • 5 September 2017

Nakon uspješne prethodne sezone, u kojoj su u goste u zagrebački Boogaloo doveli brojne svjetske face (koje možete vidjeti u probranoj galeriji iznad), Future Scope otvaraju novu sezonu najposjećenijih partyja u Zagrebu, a premijerni gost je UMEK. Njemu će se za deckovima u petak, 8. rujna/septembra pridružiti DJ Jock, ShiPe i Matya.

UMEK je i nakon svih ovih godina na sceni i dalje jedno od relevantijih techno imena u elektroničkoj glazbi, s nebrojenim izdanjima i klasicima, svojom etiketom 1605, s preko 100 letova godišnje po cijelom svijetu te svojom radio emisijom Behind The Iron Curtain, koja se emitira na više od 150 radio postaja u cijelom svijetu. Njegov 'Shadow Tactics' EP izašao je za Popofovu etiketu FORM, a s UMEK-om smo i porazgovarali prije ljeta, što možete pročitati ovdje.

Da se sprema opasan techno party u metropoli, jasno je i iz ostatka line-upa za ovo 'odmotavanje' nove sezone u Boogaloo klubu, koja dovodi i DJ Jocka u Zagreb, jednog od najprobitačnijih hrvatskih, ali i regionalnih producenata i DJ-eva.

Često je viđen na line-upima regionalnih partyja i festivala, a već se nadaleko čuje za njegove producentske uspjehe. Kada kažemo daleko, onda mislimo da najveće svjetske techno face, kao što su Carl Cox, Jon Rundell, Cristian Varela, Joseph Capriati i mnogi drugi, redovito puštaju njegove trake na najvećim svjetskim festivalima, kao što su Movement Detroit, Extrema Outdoor i sl, a posljednji primjer možete vidjeti ovdje.

No, ne samo da puštaju, već i izdaju, pa DJ Jock već ima nekoliko izdanja na Intec Digitalu, labelu Carl Coxa, etiketi Phobiq, dok mu je nedavni remiks japanskog techno majstora Ken Ishiija, 'Reality Tunnel', koji je svjetsku premijeru imao preko Mixmag Adria, donio i izdanje na Pornographic Records etiketi, Cristiana Varele.

Ovo otvaranje će uveličati i rezidenti ShiPe i Matya, uz čije nastupe floorovi nikad ne miruju, a ovakva techno poslastica koja će obilježiti početak još jedne duge party sezone u Zagrebu, ne smije se nikako propustiti.

Nakon odličnih partyja prošle sezone, na kojima su nastupili artisti kao što su Monika Kruse, DJ Rush, Joris Voorn, Christian Smith, Sam Paganini, Chris Liebing, Paco Osuna, Harvey McKay, Nathan Coles, Sasha Carassi, ANNA, Stefani Noferini i mnogi drugi, kao i sva sila najboljih regionalnih DJ-eva, neće biti lako to nadmašiti, no sljedeće izdanje FutureScopea premijerno u Zagreb dovodi Alana Fitzpatricka, pa smo uvjereni da su na visini zadatka za sezonu. No, ipak prvo UMEK:

Za veliko Otvaranje FutureScope sezone, 8. rujna/septembra, poklanjamo vam 2x1 ulaznicu. Sve što trebate napraviti je ispod ove objave na Mixmag Facebook stranici, linkati u komentar traku ili mix nekog od selektora s line-upa. Dva komentara koja skupe najviše lajkova, osvajaju ulaznice. Dobitnike će proglasiti DJ Jock, u petak, 8.9. u 12h. Sretno!

Fotogaleriju prošle FutureScope sezone pogledajte iznad.

Load the next article...
Loading...
Loading...