Search Show Menu
Home Latest News Menu
Moda

GIVEAWAY: Buzz poklanja Nike Air Force 1

Želiš pravu sneaker ikonu?

  • MIXMAG ADRIA
  • 7 February 2017
GIVEAWAY: Buzz poklanja Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 je sneaker ikona koja živi već dulje od tri desetljeća. Kako to biva sa svakom ikonom, obilježava je snažno ime dobiveno po legendarnom zrakoplovu koji je prevozio američkog predsjednika. Tenisice su dizajnirane 1982. godine, a od te je godine Force 1 doživio gotovo 2.000 varijacija i postao jedna od najpoznatijih tenisica u povijesti.

Forsice su prve košarkaške tenisice u kojima je korištena Nike Air tehnologija. Kada biste nekog starijeg Air Force 1 lovera upitali zašto toliko obožava upravo taj model, sigurno bi vam odgovorio zbog neopisivog osjećaja za vrijeme igre. Njihova prva kampanja imala je sasvim jednostavan, a efektan slogan: Air in a box, a to je zaista i bilo tako. Jastučić ispunjen zrakom po prvi puta u tenisici za košarku zaista je bila prava inovacija za Nike.

Air Force 1 je dizajniran u tri varijante: niske, mid i visoke. Od tenisica za košarku, Air Force 1 tenisice su ubrzo postale lifestyle sneaker trend te su ga prigrlile brojne svjetske zvijezde. Danas Air Force 1 tenisice možete vidjeti u svim prilikama, od školaraca do poslovnih ljudi.

Buzz, prvi sneaker station u državi, pravim sneaker loverima nudi priliku da osvoje Nike Air Force 1 tenisice i to dva modela, po jedan ženski i jedan muški model. Sve što trebate jest u komentare ispod teksta (ne u komentarima na Facebooku) odgovoriti na pitanje: Koji je naziv prve Nike Air Force 1 promo kampanje? Nagradna igra starta objavom ovog teksta, a završava u petak, 10. veljače u 12 sati, kada ćemo objaviti rezultate. Nike Air Force 1 tenisice imaju priliku osvojiti po jedan ženski i muški čitatelj, stoga u slučaju više točnih odgovora, vrednujemo broj lajkova.

Buzz Sneaker Station prati na Facebooku i Instagramu.

Sretno!

Load the next article...
Loading...
Loading...